Προφυλακιστέος ο γιατρός για τον θάνατο της 36χρονης μητέρας - Ειδήσεις Pancreta

φωτο αρχείου

Προφυλακιστέος κρίθηκε νωρίς το απόγευμα, μετά την απολογία του ενώπιον της α' τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο 38χρονος αγγειοχειρουργός - ειδικευόμενος του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής, μητέρας τριών παιδιών.

Ο γιατρός είχε ζητήσει 48ωρη προθεσμία τη Δευτέρα, καθώς δεν είχε προσκομιστεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας για τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας, κάτι το οποίο τελικά αναμένεται να γίνει την Παρασκευή.  Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού.

Σε κάθε περίπτωση, ο 38χρονος γιατρός αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα λέγοντας ότι είχε συνομιλία με την 36χρονη μέσω facebook και πως την ημέρα της εξαφάνισής της επρόκειτο να τη συναντήσει στο «Ιπποκράτειο» για προγραμματισμένο ιατρικό ραντεβού, στο οποίο όμως -όπως υποστηρίζει- εκείνη δεν προσήλθε. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, Ίλια Μαρινάκη, φαίνεται ότι θέλει να τον παγιδεύσει κάποιος που ζήλευε το ενδιαφέρον του θύματος γι αυτόν... 

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε δύσβατη δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή Παλιουρίου και Αγίας Παρασκευής, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, ενώ στο άψυχο σώμα φέρεται ότι ανιχνεύτηκε αναισθητικό φάρμακο.

πηγή


Πηγή: pancreta