Ξεκίνησαν οι τράπεζες με τον ΔΟΛ - Ειδήσεις Pancreta

Κατατέθηκε τελικά σήμερα από τις πιστώτριες τράπεζες η αίτηση υπαγωγής του ΔΟΛ σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης εν λειτουργία. Είναι η αρχή μίας σειράς από κινήσεις που θα οδηγήσουν στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Οργανισμού.

Η αίτηση θα εκδικαστεί στις 3 Μαρτίου. Αύριο Παρασκευή πιθανότατα θα συζητηθεί στο δικαστήριο με την αίτηση λήψης προληπτικών μέτρων και η περίπτωση να υπάρξει ενδιάμεση χρηματοδότηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, μήπως και καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα του οργανισμού ή και πάρουν και κάποια χρήματα οι εργαζόμενοι. Απαραίτητο όπως καταλαβαίνετε ώστε να μην κλείσουν τα ΜΜΕ και να παραμείνουν εν λειτουργία. Αν έτσι μεταφράζεται, ή μπορεί να μεταφραστεί έστω, η προστασία των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ που ζητούν οι ίδιες οι τράπεζες.

Νομίζουμε δε πως αυτό σηματοδοτεί κι επισήμως το τέλος του Σταύρου Ψυχάρη. Με το όνομα του Ιβάν Σαββίδη να επανέρχεται γερά στο προσκήνιο. 

Σταύρος Ψυχάρης INTIME
 

Και κάτι τελευταίο που έχει τη σημασία του: ο Σταύρος Ψυχάρης κατέβηκε αργά χθες το βράδυ στα γραφεία των «Νέων» μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή και ζήτησε να «ξηλώσουν» σελίδες ώστε να δημοσιεύσει την απάντησή του σε όσα του καταλόγισε ο πρωθυπουργός. Η δυσφορία των εργαζομένων για την κίνηση αυτή του εκδότη ήταν έκδηλη... Μην σας πω και ο εκνευρισμός τους ακόμα...

Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος

πηγή


Πηγή: pancreta