Αχτσιόγλου: "Να πάρει θέση ο κ. Κασσελάκης για τον πόλεμο λάσπης που δέχομαι" - Ειδήσεις Pancreta
Η απάντηση της υποψήφιας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα κυκλοφορούν για τις σχέσεις της με τον Αλέξη Τσίπρα. "Για όλα υπάρχει ένα όριο" τόνισε και προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Ξεκάθαρη απάντηση στα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες για τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα, έδωσε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου με βίντεο που ανάρτησε το απόγευμα της Τρίτης (19/09) στα sociall media.

Εμφανώς εκνευρισμένη, η κ. Αχτσιόγλου έκανε λόγο για "άθλιες συκοφαντίες" και "αδιανόητα σενάρια". Τόνισε ότι πρόκειται να προσφύγει στη δικαιοσύνη και κάλεσε τον συνυποψήφιό της, Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέση.

Αναλυτικά η δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου

"Δεν πίστευα ποτέ ότι θα χρειαζόταν να κάνω αυτό το βίντεο. Όμως για όλα υπάρχει ένα όριο. Από τότε που βγήκα στην πολιτική σκηνή, καλούμε ως γυναίκα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είμαι το υποχείριο κάποιου ισχυρού άνδρα, ότι δεν είμαι διακοσμητική, ότι δεν είναι μια ερωτική σχέση που με οδήγησε σε θέση ευθύνης. Έμαθα να κλείνω τα αυτιά μου και να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Να δουλεύω σκληρά και να μιλάω πολιτικά.

Όμως σήμερα είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω. Διότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης που υπηρετώ. Και μάλιστα μπροστά σε μια εξαιρετικά κρίσιμη εκλογική διαδικασία, αυτή της ανάδειξης του νέου προέδρου ή της νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, του κόμματός μου.

Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα άθλιες συκοφαντίες, που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. Έχω διαβάσει τα πάντα... Αδιανόητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με υβριστικά επίθετα ακόμα και κραυγές για προδότες. Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ.

Ήμουνα άνθρωπος που δούλευα μέχρι την τελευταία μέρα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις, δίχως να παρεκλίνω, δίχως να δειλιάζω. Το ίδιο και οι άνθρωποι που σήμερα στέκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό. Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό. Γι' αυτό είμαι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος απέναντί τους. Όχι για μένα αλλά για την ποιότητα της Δημοκρατίας και για τη Δημοκρατία στην παράταξή μας.

Και για τον ίδιο λόγο ζητώ και από τον συνυποψήφιό μου, Στέφανο Κασσελάκη, που έχει υποστεί και αυτός ανοίκειες επιθέσεις, για τις οποίες από την πρώτη στιγμή δημόσια έχω τοποθετηθεί, να πάρει θέση για το αυτονόητο. Να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα.

Αυτό είναι το πρώτο και το τελευταίο βίντεο που θα με δείτε να μιλάω γι' αυτό το θέμα. Μόλις με ξαναδείτε, σύντομα δηλαδή, θα με δείτε όπως ξέρετε, να μιλάω για την ουσία της πολιτικής".


Πηγή: news247.gr