Τριψήφια ξανά τα κρούσματα στην Κρήτη – 25 σε σχολεία - Ειδήσεις Pancreta
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
 
Συνολικά 110 κρούσματα ανακοίνωσε για την Κρήτη την Τετάρτη ο ΕΟΔΥ μετά από μια σειρά ημερών με διψήφια νούμερα. Περισσότερα από τα μισά εντοπίζονται στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. Θετικοί στον κορονοϊό 22 μαθητές και 3 εργαζόμενοι σε σχολεία.
 

Αναλυτικά από τα 110 νέα κρούσματα, τα 57 καταγράφηκαν στο Ηράκλειο, τα 28 στα Χανιά, τα 16 στο Ρέθυμνο και τα 9 στο Λασίθι. 

25 κρούσματα σε σχολεία

Στα σχολεία της Κρήτης καταγράφηκαν συνολικά 25 από τα 110 νέα κρούσματα της Τετάρτης.  Συγκεκριμένα πρόκειται για 22 παιδιά και 3 εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό των σχολείων.

Στα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Ηρακλείου (Δευτεροβάθμια) εντοπίστηκαν έξι κρούσματα ενώ αντιστοίχως από 3 στα Χανιά και στο Ρέθυμνο και ένα στο Λασίθι. 
Στα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία (Πρωτοβάθμια) στο Ηράκλειο και στα Χανιά παρουσιάστηκαν από 3 κρούσματα ενώ στο Ρέθυμνο δύο και στο Λασίθι ένα. 

Σε ό,τι αφορά το προσωπικό των σχολείων εντοπίζεται ένα κρούσμα σε Γυμνάσιο στο Λασίθι και από ένα σε δημοτικά σχολεία του Ηρακλείου και των Χανίων. 


Πηγή: efsyn.gr