Απαγόρευση Κυκλοφορίας - Τι αλλάζει από σήμερα - Ειδήσεις Pancreta
φωτο αρχείου
 
Νέα δεδομένα ισχύουν από σήμερα για το ωράριο απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Τι ισχύει με τα SMS.
 

Αλλαγές θα υπάρξουν από σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα στο ωράριο απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, από σήμερα, 3 Μαΐου η απαγόρευση κυκλοφορίας θα αρχίζει από τις 23:00 και θα ισχύει μέχρι τις 05:00.

Την ίδια ώρα, παραμένει έως την άρση των υπερτοπικών μετακινήσεων, η υποχρέωση αποστολής μηνύματος στο 13033 για οποιαδήποτε μετακίνηση.

Ενώ, σημειώνεται πως για τη μετακίνηση σε καταστήματα εστίασης και καφέ από τη Δευτέρα 3 Μαΐου οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν γραπτό μήνυμα (SMS) με τον κωδικό 6 στο πενταψήφιο 13033. Τέλος, από τις 3 Μαΐου και για μία εβδομάδα, τα καταστήματα εστίασης και τα καφέ θα κλείνουν το αργότερο στις 22:45.

Ο κωδικός για μετακίνηση σε εστίαση και καφέ

Από σήμερα επιτρέπεται για όλα τα καταστήματα εστίασης και καφέ η χρήση υπαίθριων χωρών, υπό τους όρους που έχουν τεθεί, και μόνο για καθήμενους, ενώ δεν επιτρέπεται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και λειτουργίας τους, η μουσική στα καταστήματα αυτά.

Από σήμερα για τη μετακίνηση σε κατάστημα εστίασης και καφέ θα χρησιμοποιείται ο κωδικός 6. Τα καταστήματα εστίασης και τα καφέ θα κλείνουν το αργότερο στις 10.45 μμ.


Πηγή: news247.gr