Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση Λιγνάδη: «Αν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος θα το κρίνουν άλλοι θεσμοί» - Ειδήσεις Pancreta

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, που εδώ και καιρό έχει εξαφανιστεί από τη δημόσια σφαίρα αποφεύγοντας οποιαδήποτε προσωπική τοποθέτηση για τις εις βάρος του καταγγελιές για βιασμούς ανηλίκων, έκανε την πρώτη δημόσια δήλωσή του μετά τη συνέντευξη Τύπου της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, η οποία ισχυρίστηκε πως τους «εξαπάτησε» και πως πρόκειται για έναν «επικίνδυνο άνθρωπο»

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ανέφερε αρχικά πως την θεωρεί «μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό», προσθέτοντας πως είχε «μία πάρα πολύ καλή συνεργασία» μαζί της. Υποστήριξε ωστόσο πως το «εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί». «Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες» κατέληξε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μίλησε λίγο αργότερα και στην Καθημερινή σχολιάζοντας τις πληροφορίες πως αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. «Το έχω ακούσει», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ας βγει, αν βγει εδώ είμαι δεν κρύβομαι». Αρνήθηκε επίσης να σχολιάσει τις καταγγελίες και τις μηνύσεις που έχουν κατατεθεί. «Δεν έχω κάτι στα χέρια μου, μόλις πάρω κάτι στα χέρια μου θα δω πως θα το αντιμετωπίσω», είπε.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Δ. Λιγνάδη στο MEGA:

«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου… Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».


Πηγή: tvxs.gr