«Έπεσαν» οι υπογραφές στο μεγάλο ξενοδοχειακό deal στην Κρήτη - Αντί 61 εκατ. € τα CYAN HOTELS, πέρασαν στην HINES - Ειδήσεις Pancreta

«Έπεσαν» οι υπογραφές στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, στο μεγάλο ξενοδοχειακό deal στην Κρήτη, όπου αντί 61 εκατ. €, τα 3 ξενοδοχεία της CYAN HOTELS, πέρασαν στην αμερικανική εταιρεία real estate Hines, όπως είχε αποκαλύψει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, στις 9 Δεκεμβρίου 2019.

Τα ξενοδοχεία άλλαξαν χέρια και το Management αναλαμβάνει εταιρία του Γιάννη Δασκαλαντωνάκη, ο οποίος συνεργάζεται με την HINES και ήδη λειτουργεί το Grand Hyatt, στην Αθήνα.

Τα ξενοδοχεία, που πέρασαν στην ιδιοκτησία της Hines, είναι τα Apollonia Resort & Spa (χωρητικότητας 334 δωματίων), Santa Marina Beach Hotel (χωρητικότητας 209 δωματίων), και Sitia Beach City Resort & Spa (χωρητικότητας 161 δωματίων), τα οποία βρίσκονται στην Κρήτη.

Μαζί με τη συμφωνία εξαγοράς η αμερικανική real estate εταιρεία θα προχωρήσει στην ανακαίνιση των ξενοδοχειακών μονάδων, για την οποία θα δεσμεύσει το ποσό των 30 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι η HINES έγινε γνωστή στην Ελλάδα με την εξαγορά του ακινήτου του πρώην Athens Ledra Marriott και νυν Grand Hyatt, που διαχειρίζεται ο όμιλος Γιάννη Δασκαλαντωνάκη.

Follow us: @money_tourism on Twitter | xrimatourismos on Facebook - Πηγή: https://money-tourism.gr/ | ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr

Η συνέχεια στο: money-tourism.gr


Πηγή: money-tourism.gr