Έγκλημα στις Μοίρες - Νεκρός άνδρας και τραυματισμένη η γυναίκα του - Ειδήσεις Pancreta

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις Μοίρες

Ένας ηλικιωμένος άνδρας δολοφονήθηκε από όπλο στο σπίτι του, ενώ τραυματισμένη βρέθηκε και η σύζυγός του η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Όλα συνέβησαν όταν ο δράστης περίπου 55 ετών, ιδιοκτήτης ρακοκάζανου με καταγωγή από χωριό της πάνω Ρίζας του Δήμου Φαιστού, ο οποίος είχε προβλήματα με την εν διαστάσει σύζυγό του, πήγε μεθυσμένος στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε πρώτο όροφο  στο κέντρο των Μοιρών και άρχισε μαινόμενος να φωνάζει.

Έντρομος ο  σπιτονοικοκύρης που διέμενε μαζί την σύζυγό του στο ισόγειο της ίδιας πολυκατοικίας, βγήκε στο διαμέρισμα να δει τι συμβαίνει και εκεί υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός μεταξύ τους ο δράστης έβγαλε όπλο και πυροβόλησε αυτόν και την σύζυγο του. Δυστυχώς ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης έπεσε νεκρός.

Το συμβάν όπως είναι λογικό αναστάτωσε όλη την κωμόπολη των Μοιρών.

Ο δράστης εξαφανίστηκε μετά το συμβάν, ωστόσο αναζητείται από τους άνδρες της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο και ερευνούν το περιστατικό, ενώ στον τόπο του φονικού μετέβη και ιατροδικαστής.


Πηγή: apopsilive.gr