Ανεστάλη η ποινή φυλάκισης της καθαρίστριας - Ειδήσεις Pancreta

Στο Πενταμελές Εφετείο Λάρισας θα συζητηθεί το πρωί της Τετάρτης η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής δεκαετούς φυλάκισης κατά της καθαρίστριας από το Βόλο, που κατηγορείται ως «καταχράστρια» επειδή είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο της έκτης δημοτικού ώστε να προσληφθεί στο Δημόσιο.

Το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας  αποφάσισε να αναστείλει την ποινή 10ετούς κάθειρξης που έχει επιβληθεί στην καθαρίστρια από τον Βόλο, η οποία κατηγορείται πως καταχράστηκε χρήματα του Δημοσίου, καθώς είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο της έκτης δημοτικού για να βρει δουλειά.
 
Προ ημερών η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ζήτησε να διαβιβαστεί σε εκείνη η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου προκειμένου να τη μελετήσει για να κινηθούν οι διαδικασίες της αναίρεσης, ενώ και οι συνήγοροι της γυναίκας κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης.
 
Η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος» της Μαγνησίας, ότι ήθελε απλά να βρει έναν τρόπο να μεγαλώσει τα παιδιά της, καθώς βρισκόταν σε δύσκολη θέση. «Ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου, από ορφανοτροφείο ήμουνα, γονείς δεν είχα και ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Δεν το έκανα για να κάνω πλούτη, ήθελα απλώς μια δουλειά. Και τα κατάφερα μεγάλωσα δύο παιδιά και είμαι περήφανη γι΄ αυτό. Και τώρα αυτά πληρώνουν εμένα, που μπήκα φυλακή».
 
Υπενθυμίζεται ότι το «ThePressProject», ο «Ημεροδρόμος» και η «Ελληνοφρένεια», από το πρωί της Πέμπτης και με ταυτόχρονη δημοσίευση από τις ιστοσελίδες μας, μαζί και με πλήθος μέσων που έσπευσαν να συνυπογράψουν το κάλεσμά μας, ζητούμε από τους αναγνώστες μας 
να διακινήσουν αυτό το κείμενο, να το υπογράψετε και να ενώσετε μαζί μας τη φωνή σας προκειμένου να αποκατασταθεί αυτή η εξωφρενική αδικία  Οι υπογραφές έχουν πλέον ξεπεράσει τις 48.000. Υπογράφετε με ένα κλικ εδώ


Πηγή: thepressproject.gr