Εμπλοκή αστυνομικών σε κύκλωμα ναρκωτικών - Ειδήσεις Pancreta

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης, στην οποία πρωτεύοντα ρόλο έπαιζαν δύο αστυνομικοί και κατά την οποία συνελήφθησαν μέχρι στιγμής 9 από τους 11 κατηγορούμενους.

Έως τώρα έχουν βρεθεί ποσότητες ναρκωτικών και όπλα σε σπίτι στα βόρεια της Αττικής, καθώς η σπείρα διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, κυρίως στο Λεκανοπέδιο, αλλά και στα Τρίκαλα, όπου επίσης τα μέλη της δραστηριοποιούνταν και σε άλλες παράνομες ενέργειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται οκτώ υπήκοοι Αλβανίας και ο ένας από τους αστυνομικούς, που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής -μετατέθηκε πρόσφατα στην υπηρεσία πεζών περιπολιών, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ακόμα η μετάθεση λόγω αναρρωτικής άδειας-.

Ο δεύτερος αστυνομικός απολογήθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης, αλλά αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευση του αυτόφωρου, ενώ αναζητείται ένας ακόμα Αλβανός, γνωστός στις αρχές, ο οποίος φέρεται να είναι αρχηγός του κυκλώματος.

Μεταξύ των εμπλεκομένων είναι ο γιος του Γιάννη Ζιάγκα, ο οποίος είχε διατελέσει βουλευτής και ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή


Πηγή: pancreta