«Δεν εξέτασα ποτέ τον Άρη Φλώρο» - Ειδήσεις Pancreta

Σε πλαστογραφία της υπογραφής της αποδίδει η γιατρός που φέρεται να έχει υπογράψει τη γνωμάτευση για τη μελέτη ύπνου στον Άρη Φλώρο, την εμπλοκή της στην υπόθεση, σύμφωνα με όσα δηλώνει η ίδια.

Μέσω αποκλειστικής δήλωσής της, που δημοσιεύει το News 24/7, η Καλλιρόη Λάμπρου διαψεύδει ότι έχει πραγματοποιήσει εξέταση στον κ. Φλώρο και υποστηρίζει πως δεν τον έχει συναντήσει καν.

Αναλυτικά η δήλωσή της έχει ως εξής:

Σας γράφω από το εξωτερικό όπου έχω ξεκινήσει να εργάζομαι προσφάτως και έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα σήμερα.

Κατά την τριετή μου παραμονή ως Πανεπιστημιακή υπότροφος στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του Ευαγγελισμού ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου.

Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλάστη και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο, τον οποίο και δεν γνωριζω.

Έχει θίγει η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Νωρίτερα μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ο αναπλ. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μίλησε για πλαστογραφία στην υπόθεση με τις ιατρικές γνωματεύσεις, σημειώνοντας πως η υπογράφουσα δεν είχε την αρμοδιότητα. Άφησε, δε, ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή της ιατρού και προανήγγειλε ΕΔΕ στον Ευαγγελισμό. 

«Έγινε έλεγχος για τις γνωματεύσεις για να διαπιστωθεί αν είναι γνήσια τα πιστοποιητικά. Διαπιστώθηκε, ανάμεσα σε άλλα, και με αδιάσειστα στοιχεία ότι το βασικό χαρτί με το οποίο διαπιστώθηκε η πάθηση της υπνικής άπνοιας είναι πλαστό και μη κατάλληλα υπογεγραμμένο». Ειδικά για την υπνική άπνοια είπε ότι «διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των αρχείων ότι είναι άλλες οι πραγματικές μετρήσεις από αυτές που περιγράφονται στην εξέταση» και πρόσθεσε πως δεν έγινε ολοκληρωμένη εξέταση.

Στον απόηχο άλλωστε σήμερα των αποκαλύψεων για την πλαστή ιατρική που άνοιξε τον δρόμο για την αποφυλάκιση του Φλώρου, ο εισαγγελέας εφετών Ευβοίας άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος με το οποίο αποφυλακίστηκε ο 39χρονος επιχειρηματίας.

Πηγή


Πηγή: pancreta