Μεθυσμένος ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό - Ειδήσεις Pancreta

Υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν, σύμφωνα με πηγές από την Τροχαία, ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας, που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα στις 05:40, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη λεωφόρο Κηφισού με απολογισμό δύο άνδρες νεκρούς και μία σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Αττικού νοσοκομείου.

Σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός της νταλίκας έδειξε ότι το ποσοστό του οινοπνεύματος ήταν πολύ υψηλότερο από το όριο.

Σημειώνεται, ότι ο 64χρονος κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής.

Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε, όταν ο οδηγός του μεγάλου οχήματος έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στην κάθοδο του Κηφισού, στο ύψος του ΙΚΕΑ, όπου συγκρούστηκε διαδοχικά με τα δύο αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, η νταλίκα παρέσυρε προπορευόμενο όχημα και κατόπιν ισοπέδωσε τη διαχωριστική νησίδα και βρέθηκε κάθετα στο αντίθετο ρεύμα προκαλώντας σφοδρότατη σύγκρουση με δεύτερο ΙΧ.

Ενδεικτικό της τρελής πορείας του οχήματος είναι ότι, η νταλίκα, όπως δείχνουν και τα πλάνα από βίντεο - ντοκουμέντο, που δόθηκε στη δημοσιότητα, γύρισε στο τέλος ανάποδα και βρέθηκε στον παράδρομο της εθνικής οδού. 

Ο οδηγός της νταλίκας βγήκε από το φορτηγό σε κατάσταση σύγχυσης με αποτέλεσμα μάρτυρες να κάνουν λόγο, από την πρώτη στιγμή, για ενδεχόμενη κατανάλωση αλκοόλ.


Πηγή: tvxs.gr