Σε άδεια από ψυχιατρική κλινική ήταν ο πατέρας που δολοφόνησε την 18χρονη κόρη του στην Ξάνθη - Ειδήσεις Pancreta

Tο πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε από τον Ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, η νεκροτομή στη σωρό της άτυχης 18χρονης από τη Σμίνθη της Ξάνθης, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος πατέρας της την έπνιξε αφού προηγήθηκε πάλη.  

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής στο xanthi2.gr, από τη νεκροτομή αποσαφηνίστηκε πλήρως η αιτία θανάτου της κοπέλας που είναι ο στραγγαλισμός με τα χέρια. Μάλιστα, όπως σημειώνει από την εξέταση των δύο σωρών, προηγήθηκε πάλη μεταξύ του θύματος και του δράστη για πολύ ώρα καθώς βρέθηκαν στο σώμα της κοπέλας εκδορές, μώλωπες και εκχυμώσεις.

Η νεκροτομή επιβεβαίωσε τα αρχικά ευρήματα της νεκροψίας και την άποψη του ιατροδικαστή ότι ήταν ένας βίαιος θάνατος για την άτυχη 18χρονη αλλά πρόσθεσε αρκετά νέα στοιχεία για τις συνθήκες του θανάτου της.

Τέλος, αφού τη στραγγάλισε, ο πατέρας της πήγε αμέσως σε κοντινή δασική έκταση και κρεμάστηκε, αφήνοντας το σημείωμα που εξηγεί του λόγους που αφαίρεσε τη ζωή της κόρης του, φέρνοντας ως δικαιολογία ότι δεν συμφωνούσε με τη σχέση που είχε συνάψει η κόρη του. Στο σημείωμα έγραφε επίσης ότι η κόρη του ανέβαινε σε μηχανάκι.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο δολοφόνος και αυτόχειρας είχε ψυχολογικά προβλήματα, νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική και σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο είχε πάρει τριήμερη άδεια για τις γιορτές.

Ο 49χρονος είχε  5 κόρες ενώ η γυναίκα του έχει πεθάνει εδώ και 5 – 6 χρόνια. Η 18χρονη ήταν η μικρότερη ανάμεσα στις πέντε κόρες της οικογένειας και μόνη ανύπαντρη από τις αδερφές.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι 4 αδελφές της κοπέλας, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

πηγή


Πηγή: pancreta