Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Ο πατέρας αυτοκτόνησε παίρνοντας μαζί τα δυο παιδιά του - Ειδήσεις Pancreta

Σε μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε ισόγειο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, όπου έχασαν τη ζωή τους ένας 45χρονος άντρας και τα δυο ανήλικα παιδιά του, 8 και 10 ετών. 

Στο σπίτι βρέθηκαν σημειώματα του πατέρα που οδηγούν την αστυνομία να εξετάσει την υπόθεση ως περιστατικό αυτοχειρίας - παιδοκτονίας κι όχι ως ατύχημα. Έτσι οι έρευνες έφυγαν από την πυροσβεστική και τις ανάλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 06.00 τα ξημερώματα. Οι γείτονες ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την πυροσβεστική. Οι άντρες της υπηρεσίας που έφτασαν στο σημείο, μπήκαν στο διαμέρισμα κι έσβησαν άμεσα τη φωτιά αφού ήταν μικρής έκτασης και περιορισμένη σε ένα υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος. 

Ο 45χρονος, που ήταν υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, και τα δυο παιδάκια, 8 και 10 ετών, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Ο πατέρας μεταφέρθηκε στο Γεννηματάς και τα παιδιά στο Παίδων Αγία Σοφία. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, σύμφωνα με εκτιμήσεις από αναθυμιάσεις, αφού οι σοροί δεν έφεραν εγκαύματα. Πάντως φως στα αίτια αναμένεται να δώσει η νεκροψία - νεκροτομή. 

Τα σημειώματα 

Στο σπίτι οι πυροσβέστες εντόπισαν σημειώματα κολλημένα στον καθρέφτη και κάλεσαν την Αστυνομία αφού η υπόθεση δεν παρέπεμπε πια σε ατύχημα. 

Φαίνεται ότι ο 45χρονος αφού κόλλησε τα σημειώματα πήγε στο υπνοδωμάτιο κι έβαλε φωτιά σε ρούχα. Κατόπιν κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού και πήρε το κλειδί. 

Στα σημειώματα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναφέρονται με σαφήνεια οι προθέσεις του 45χρονου αλλά η απογοήτευσή του από τη ζωή. Τα σημειώματα μεταξύ άλλων φέρεται να αναφέρουν: «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

Επίσης, ο άντρας φέρεται να επιρρίπτει ευθύνες στα πεθερικά του. Σε ένα άλλο σημείο, αναφέρει: «Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, ψάξτε την αλήθεια». Ζητά μάλιστα να ερευνήσει την υπόθεσή του γνωστή δημοσιογράφος, ενώ όπως αναφέρει το news247.gr, τα σημειώματά του φαίνεται να έχουν παραληρηματικό χαρακτήρα.

Είχε τα παιδιά για το Σαββατοκύριακο 

Ο 45χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, με την οποία δεν είχαν καλή σχέση και έβλεπε τα παιδιά του το Σαββατοκύριακο. Κατά άλλες αναφορές, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

πηγή


Πηγή: pancreta