Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο - Ειδήσεις Pancreta

Ο Τομ Χανκς είναι ο ψυχρός γείτονας της ταινίας που σκηνοθετεί ο Μαρκ Φόρστερ

Η ταινία «Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο», σε σκηνοθεσία Μαρκ Φόρστερ, έρχεται στους κινηματογράφους στις 5 Ιανουαρίου από τη Feelgood.

Βασισμένο στο κωμικό και συγκινητικό μπεστ σελερ, η ταινία «Ένας Άνθρωπος Που Τον Έλεγαν Όττο» αφηγείται την ιστορία του Otto Anderson (Τομ Χανκς), ενός γκρινιάρη μεσήλικα που έχει πρόσφατα χηρεύσει.

Ο σχολαστικά οργανωμένος και μοναχικός κόσμος του δέχεται ένα δυνατό ταρακούνημα όταν μια νέα ζωηρή οικογένεια μετακομίζει στο απέναντι σπίτι. Ο Όττο συναντά το ταίρι του στην πολύ έξυπνη κι ακόμη πιο πολύ έγκυο Marisol κι οδηγούνται σε μια απίθανη φιλία που θα ανατρέψει την καθημερινότητά του. Μια αστεία και συγκινητική ιστορία για το πώς οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε ακόμη και στα πιο απροσδόκητα μέρη.

Ταυτότητα ταινίας
Ένας Άνθρωπος Που Τον Έλεγαν Όττο / A Man Called Otto

Βασισμένο στο μπεστ σέλερ Ένας Άντρας Που Τον Λένε Ούβε του Φρέντρικ Μπάκμαν (Fredrik Backman) & στην ταινία Ο Κύριος Όβε του Hannes Holm
Σενάριο: Ντέιβιντ Μαγκί (David Magee)
Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ (Marc Forster)
Παραγωγή: Fredrik Wikström Nicastro, Rita Wilson, Tom Hanks, Gary Goetzman
Παίζουν: Τομ Χάνκς (Tom Hanks), Μαριάνα Τρεβίνιο (Mariana Treviño), Ρέιτσελ Κέλερ (Rachel Keller) και Μανουέλ Γκαρσία-Ρούλφο (Manuel Garcia-Rulfo).

Έτος παραγωγής: 2022
Χώρες παραγωγής: Σουηδία & ΗΠΑ


Πηγή: culturenow.gr