Τελικά ο Γούντι Αλεν δεν αποσύρεται από το σινεμά - Ειδήσεις Pancreta

Μια μέρα μετά τις δηλώσεις του ίδιου πως σκοπεύει να συνταξιοδοτηθεί και να ασχοληθεί με την συγγραφή βιβλίων, ο Γούντι Αλεν, μέσω αντιπροσώπου του, αναφέρει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει τελικά.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Γούντι Αλεν προκάλεσε έναν μικρό πανικό στους φανς του ο οποιος μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα La Vanguardia επιβεβαιώσε την συνταξιοδότησή του. Ο 86χρονος σκηνοθέτης ανέφερε πως η νέα του 50η ταινία «Wasp 22» θα είναι και η τελευταία του, καθώς σκοπεύει να αποσυρθεί στο Παρίσι και να ασχοληθεί με την συγγραφή βιβλίων.

Τώρα ο ίδιος, μέσω αντιπροσώπου του, λέει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν. Το Deadline δημοσίευσε χτες μια δήλωση η οποία αναφέρει πως «ο Γούντι Αλεν δεν είπε ποτέ ότι θα αποσυρθεί, ούτε είπε ότι θα έγραφε ένα άλλο μυθιστόρημα. Είπε ότι σκεφτόταν να μην κάνει ταινίες καθώς το να κάνει ταινίες που πηγαίνουν κατευθείαν ή πολύ γρήγορα σε streaming πλατφόρμες δεν είναι τόσο ευχάριστο για αυτόν, καθώς είναι μεγάλος λάτρης της κινηματογραφικής εμπειρίας. Προς το παρόν, δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί και είναι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκεται στο Παρίσι για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, που θα είναι η 50η του.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Γούντι Αλεν αποκαλύπτει πληροφορίες για τη νέα του, τελευταία, ταινία

woody allen

Λάθος στη μετάφραση; Ποιος ξέρει... Αλλα δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γούντι Αλεν είχε μιλήσει για το τέλος της κινηματογραφικής του καριέρας. Πριν λίγους μήνες, σε μια συζήτηση που είχε μαζί με τον Αλεκ Μπόλντγουιν στον Instagram, ο σκηνοθέτης είχε πει πως σκέφτονταν να αποσυρθεί γιατί απλά πως ο ενθουσιασμός του είχε πλέον χαθεί.

Οσο αφορά για τη νέα του ταινία, μιλώντας στο Le Journal de Dimanche, ο Αλεν ανέφερε πως θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Σεπτέμβριο και ότι θα πρόκειται για ένα γαλλικό θρίλερ. «Μετακομίζω στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο, για ένα έργο δύο ετών που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Αυτή θα είναι η 50η μεγάλου μήκους ταινία μου. Βρήκα τη χρηματοδότηση στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά το καστ είναι εξ ολοκλήρου γαλλικό και η ταινία θα παιχτεί στη γλώσσα σας [τη γαλλική]. Εχω ήδη επιλέξει τους βασικούς ηθοποιούς. Η ιστορία θα είναι στο ύφος του “Match Point”: ένα είδος ερωτικού και δηλητηριώδους θρίλερ».

Χρήστος Μπακατσέλος


Πηγή: flix.gr