Ξεκινούν την Πέμπτη 16 Ιουνίου οι προβολές στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Βηθλεέμ» - Ειδήσεις Pancreta

Ξεκινούν την Πέμπτη 16 Ιουνίου οι προβολές στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Βηθλεέμ» του Δήμου Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ) με την ταινία «Η πόλη και η πόλη»  των Χρήστου Πασσαλή – Σύλλα Τζουμέρκα, η οποία περιγράφει την ιστορία της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης.

Το φετινό πρόγραμμα  θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει σημαντικές δημιουργίες, ταινίες βραβευμένες με Όσκαρ, αφιερώματα σε  μεγάλους σκηνοθέτες (Άλφρεντ Χίτσκοκ, Λουί Μαλ), σπουδαία έργα των Θεόδωρου Αγγελόπουλου, Αλέξη Δαμιανού, Λάκη Παπαστάθη, ενώ για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί ειδικό πρόγραμμα για παιδιά («Vithleem Junior»).

Όπως ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός: «Ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος “Βηθλεέμ” συμπληρώνει εφέτος δεκαέξι χρόνια συνεχούς παρουσίας. Με την ποικιλία και την ποιότητα των έργων που προβάλλονται, αποτελεί σταθερό σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της εβδόμης Τέχνης. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις ταινίες του νέου προγράμματος, σε βραδιές ουσιαστικής ψυχαγωγίας».

Πληροφορίες  

Ώρες Έναρξης: Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος 21:30 | Σεπτέμβριος 21:00
Είσοδος: 3,5 ευρώ  (δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου)
Έκδοση εισιτηρίων στην είσοδο του κινηματογράφου και ηλεκτρονικά εδώ:  

https://www.ticketservices.gr/event/therinos-kinimatografos-vithleem/

Δείτε εδώ το πρόγραμμαhttps://www.cinema.dikeh.gr/movies

Facebook: https://www.facebook.com/cinebethlehem
Instagram: https://www.instagram.com/cine_bethlehem/
web site: https://www.cinema.dikeh.gr/


Πηγή: pancreta.gr