Πάμε ξανά ! Μια μουσική παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά - Ειδήσεις Pancreta

Η Βαλεντίνα Παπαδημητράκη, γνωστή στο παιδικό κοινό από την εκπομπή της «Ανέβα μήλο, κατέβα ρόδι» και ο καταξιωμένος τραγουδοποιός Λεωνίδας Μαριδάκης, μετά τα «Τραγουδάκια στον αφρό», όπου τους απολαύσαμε το περσινό καλοκαίρι, έχουν ετοιμάσει και φέτος μια μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις. Αφήνοντας πίσω τον δύσκολο χειμώνα που περάσαμε όλοι μας, επιλέγουν ιστορίες, τραγούδια και παιχνίδια,  κουρδίζουν τις κιθάρες και τις φωνές τους και μας προσκαλούν να μοιραστούμε στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς για να πούμε με αισιοδοξία «Πάμε ξανά!».

Μικρές ιστορίες με φόντο την καραντίνα, γνωστά και αγαπημένα τραγούδια καθώς και διαδραστικά παιχνίδια συνθέτουν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Ενδεικτικά, θα ακουστούν τραγούδια των Γ. Χατζηπιερή, Γ. Χατζηνάσιου, Ν. Κυπουργού, Λ. Πλάτωνος, Ά. Αγγέλου κ.ά. καθώς και παραδοσιακά κομμάτια.

Ιδιαίτερη στιγμή της συναυλίας αποτελεί το τραγούδι «Θέλω ξανά», οι στίχοι του οποίου γράφτηκαν από τους μαθητές του Δ1 τμήματος του Δημοτικού Σχολείου Βάμου. Το ποίημα διακρίθηκε στον 1ο Διαγωνισμό Στιχουργικής για παιδιά, που οργάνωσε το Δίκτυο fm 91,5, και στη συνέχεια μελοποιήθηκε από τον Λεωνίδα Μαριδάκη.   

Πρόγραμμα παραστάσεων:

Δευτέρα 9 Αυγούστου στις 8:30μμ
στην πλατεία του ΦΡΕ  
Είσοδος ελεύθερη 

Διοργάνωση: Ένωση Φρεδιανών «Η Παναγία των δύο βράχων» 

Τρίτη 10 Αυγούστου στις 9:00μμ

ΚΟΝΤΟΜΑΡΙ Δήμου Πλατανιά

Είσοδος ελεύθερη

Διοργάνωση: Δήμος Πλατανιά


Πηγή: pancreta.gr