Άνοιξη βιβλίου με τους Βιβλιοπώλες του Ηρακλείου - Ειδήσεις Pancreta

Ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών Ηρακλείου με απόφαση του Δ.Σ. του κάλεσε τα μέλη του να ενώσουν τις  προσπάθειες τους, ώστε να γίνει η άνοιξη μια περίοδος επαφής των βιβλιόφιλων με τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας. Στο πλαίσιο αυτό όσοι βιβλιοπώλες επιθυμούν θα συμμετέχουν στο 20ήμερο προσφορών που θα αρχίσει στις 18 Απριλίου και θα διαρκέσει ως τις 10 Μαΐου 2017.

Στο διάστημα αυτό οι συνάδελφοι βιβλιοπώλες θα διαμορφώσουν ειδικά τμήματα προσφορών στα καταστήματα τους. Οι επισκέπτες θα μπορούν να διαλέξουν τίτλους από λογοτεχνία, επιστημονικό δοκίμιο, παιδικές εκδόσεις. Οι βιβλιοπώλες θα φροντίσουν να ενισχύσουν τα συγκεκριμένα τμήματα, ώστε οι επισκέπτες των βιβλιοπωλείων να έχουν πληθώρα επιλογών σε θέματα και τίτλους.

Στόχος της δράσης αυτής του ΣΕΒΗ είναι να τονωθεί το ενδιαφέρον του βιβλιόφιλου κοινού για το βιβλίο στη συγκεκριμένη περίοδο, αλλά και να ενδυναμωθεί η σχέση του με τα βιβλιοπωλεία της κάθε γειτονιάς της πόλης μας.

Στη συγκεκριμένη δράση του ΣΕΒΗ συμμετέχουν τα παρακάτω βιβλιοπωλεία: Αναγέννηση (Έβανς), Αναλόγιο (Ρούσου Χούρδου), Ανθολόγιο (Μελίνας Μερκούρη), Γεωργαντωνάκη (Λεωφ. 62 Μαρτύρων(α) & Καρτερού(β)), Γραφή (Θερίσσου), Γραφίδα (Λίμνης Κουρνά), Δοκιμάκης (Καντανολέων), Εν τύπω (Γεωρ. Παπανδρεόυ), Κίχλη (Βουρβάχων και Χάνδακος), Λέξις (Έβανς), Παναγιωτάκη (Έβανς), Paper-net (Λεωφ. Κνωσού), Παπουτσωμένος λύκος (Καγιαμπή), Περί γραφής και λόγου (Ανδ. Παπανδρέου), Πολύγραφος (Χάνδακος), Χαρταετός (Δαιδάλου).


Πηγή: pancreta