"Το χωράφι της Μαρούλαινας", παρουσίασε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαφνών ο Γιώργος Κοκοτός - Ειδήσεις Pancreta

Στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τις Δαφνές, επέστρεψε ο επιχειρηματίας και συγγραφέας, Γιώργος Κοκοτός, για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου "Το χωράφι της Μαρούλαινας".

Το βιβλίο παρουσιάστηκε χθες Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 7.30 το βράδυ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Δαφνών. Την εκδήλωση οργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνών και οι εκδόσεις Πατάκης, ενώ για το βιβλίο μίλησαν: Ο συγγραφέας και εκδότης της εφημερίδας "Μεσόγειος”, Κώστας Γραμματικάκης ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δαφνών Νίκος Γιακουμάκης, η Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαφνών, καθηγήτρια και συγγραφέας Έλενα Κατσαντώνη, και ο πρώην πρόεδρος Νεολαίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαφνών κ.Γιώργος Σενετάκης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κ.Κοκοτός μίλησε για εκείνα τα δύσκολα χρόνια της Κατοχής, τόσο παραστατικά, που ήταν σαν να ξαναζούσε εκείνη την εποχή των παιδικών του χρόνων, και αναμνήσεων, που έχει αποτυπώσει στο βιβλίο του.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει και στην Ελούντα, σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων "Δημητρίου Αρναουτάκη" στις 6:00 το απόγευμα.


Πηγή: pancreta