Στέφανος Ξενάκης: ''Μπορείς να έχεις τη ζωή που θέλεις'' - Ειδήσεις Pancreta
Ο Στέφανος Ξενάκης, ο συγγραφέας των bestsellers ''ΤΟ ΔΩΡΟ'', ''KAΠTAIN'' και ''ΤΟ ΔΩΡΟ 2'', θα βρίσκεται την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 19:00, στο ξενοδοχείο Ibis Styles, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που γίνεται από το βιβλιοπωλείο ''Περί...γραφής και λόγου'' και τις εκδόσεις KeyBooks, προκειμένου να συναντήσει το κοινό του και να δώσει μία ομιλία με τίτλο "Μπορείς να έχεις τη ζωή που θέλεις".
 
Τα βιβλία του Στέφανου Ξενάκη ΔΩΡΟ, KAΠTAIN και ΔΩΡΟ 2 κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Key Books και αποτελούν ένα εκδοτικό φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα με πωλήσεις που ξεπερνούν συνολικά τα 280.000 αντίτυπα. Παράλληλα το ΔΩΡΟ μεταφράζεται και θα κυκλοφορήσει σε 30 χώρες στο εξωτερικό.
 
Τι είναι αυτό που κάνει τον Στέφανο Ξενάκη τόσο ξεχωριστό; Το εξής απλό: Μέσα από απλές καθημερινές ιστορίες, προσφέρει έναν άλλο τρόπο θέασης της ζωής!
Τόσο στα βιβλία του, όσο και στις ομιλίες του ο Ξενάκης εστιάζει σε αυτά που συχνά προσπερνάμε και κάνουν όλη τη διαφορά. Τα φαινομενικά ασήμαντα. Τα μικρά πράγματα που ίσως είναι και τα μεγάλα. Μιλάει όμως και για τα σημαντικά με τρόπο απλό, κατανοητό και από κάθε άποψη παρακινητικό.
 
Όπως λέει και ο ίδιος:
 
Κάθε μέρα είναι ένα δώρο.
Να το ανοίγεις μην το πετάς.
Η Ζωή η ίδια είναι Δώρο.
Να τη ζεις. Μην την προσπερνάς.
 
Το ξενοδοχείο Ibis Styles βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου, Κορωναίου 26 & Αγίου Τίτου
Είσοδος ελεύθερη

Πηγή: pancreta.gr