Δευτέρα και 13 - Ειδήσεις Pancreta

Συγγραφείς του είναι άνθρωποι με προβλήματα όρασης οι οποίοι μετά από ένα εργαστήρι δημιουργικής γραφής με την Ειρήνη Δερμιτζάκη, επέλεξαν από ένα διήγημα που αποτελεί το σώμα του βιβλίου.
Τον συντονισμό έκανε η Ειρήνη Δερμιτζάκη, τη διόρθωση των κειμένων η Θούλη Στάικου, το εξώφυλλο η Αλίκη Κακουλίδου και την επιμέλεια του βιβλίου ο Πέτρος Κακολύρης.
Το βιβλίο είναι μια συνεργασία των εκδόσεων Εύμαρος με την Ομοσπονδία Τυφλών υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Σε ένα στόμα φυτρώνει ένα ανθρώπινο χέρι, μια γυναίκα ψάχνει το αγέννητο παιδί της στο δάσος, δυο άγγελοι παρακολουθούν το γάμο τους. Μια ηλικιωμένη ζητάει να πιει σαμπάνια πριν την έξοδό της από τον μάταιο τούτο κόσμο, δυο άλλες, μόνο στα όνειρά τους πια θα επιστρέψουν στη Σμύρνη.
Οι ήρωες των διηγημάτων ονειρεύονται, αγωνιούν, αναρωτιούνται…
Με τι λέξεις να αποχαιρετήσεις τον έρωτα της ζωής σου; Μια δολοφονία είναι πράξη εκδίκησης ή αποκατάσταση δικαιοσύνης; Είσαι ελεύθερος όταν μπορείς να επιλέξεις τη σκλαβιά σου;

Που θα το βρείτε

Πολιτεία, Πρωτοπορία, Ιανός ( και Θεσσαλονίκης). Τα βιβλιοπωλεία μπορούν να τα προμηθευτούν από τους Σίμο, Τζανακάκη και Τσιγαρίδα.
Μπορείτε να το παραγγείλετε από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας και να σας το φέρουν σε λίγες μέρες.
Και βεβαίως όπως όλα τα βιβλία μας και αυτό μπορούμε να σας τα στείλουμε στο σπίτι ή το γραφείο σας με ένα τηλεφώνημα στα τηλέφωνα 210 9708811 / 6984 911622, χωρίς χρέωση των μεταφορικών.

Επίσης μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το σάιτ μας http://www.evmarosbooks.gr/
Στοιχεία έκδοσης: σελίδες 112, σχήμα 14χ21, τιμή 10 ευρώ (περιλμβάνει ΦΠΑ).

Πηγή: Εκδόσεις Εύμαρος - Evmaroslibro


Πηγή: pancreta.gr