Εκδήλωση την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης - Ειδήσεις Pancreta

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποίησης το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας και ο Δήμος Ηρακλείου, οργανώνουν εκδήλωση- συνομιλία με την ποίηση τεσσάρων Κρητικών ποιητών, την Τετάρτη 21 Μαρτίου, στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλης» του δημοτικού κτιρίου Ανδρόγεω.

Πρόκειται για το έργο των ποιητών, Ρένας Χατζηδάκη από το Λασίθι, Αντώνη Κούτη από το Ηράκλειο, Παντελή Πρεβελάκη από το Ρέθυμνο και Μανώλη Κανελλή από τα Χανιά.
Για την ποίηση της Ρένας Χατζηδάκη θα μιλήσει η Έφη Μπουκουβάλα, φιλόλογος- ψυχολόγος, και θα απαγγείλει ποιήματά της η Αταλάντη Μιχελογιαννάκη.
Ο Δημήτρης Περοδασκαλάκης, διδάκτωρ Φιλολογίας και ποιητής, θα μιλήσει για την ποίηση του Αντώνη Κούτη, με απαγγελία ποιημάτων του από την Αθανασία Ψαρουλάκη.
Στην ποίηση του Παντελή Πρεβελάκη θα αναφερθεί η φιλόλογος, Ελένη Κωβαίου και ποιήματα θα απαγγείλει η Κασσάνδρα Μπεϊκάκη.
Τέλος η Αλεξάνδρα Ζερβουδάκη, διδάκτωρ Φιλολογίας, θα μιλήσει για την ποίηση του Μανώλη Κανελλή, με απαγγελία ποιημάτων του, από τη Μαρία Πατρελάκη.

πηγή


Πηγή: pancreta