'Ίσοι στην αγάπη': Πρώτη έκθεση παιδικής έκφρασης στο Ηράκλειο (φωτο) - Ειδήσεις Pancreta
Οι λιλιπούτειοι καλλιτέχνες δούλεψαν μαζί με τις δασκάλες τους πάνω σε ποικίλα θέματα και εκφάνσεις της αγάπης και της διαφορετικότητας
 

Οι παιδικοί σταθμοί του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ)  διοργάνωσαν την 1η έκθεση παιδικής έκφρασης με τίτλο "Ίσοι στην αγάπη" την Πέμπτη 29 Ιουνίου και την Παρασκευή 30 Ιουνίου .AdTech Ad

Ο τίτλος αναδύθηκε μέσα από τα ίδια τα  παιδιά γιατί η αγάπη είναι συναίσθημα, λόγια και πράξεις που εισπράττουν τα παιδιά. Και φυσικά την ανταποδίδουν απλόχερα χωρίς διακρίσεις και ανταλλάγματα.

Τα προνήπια με τις δασκάλες τους δούλεψαν πάνω σε ποικίλα θέματα και εκφάνσεις της διαφορετικότητας κάθε φορά με διαφορετική εφόρμηση ανάλογα με τη δυναμική της ομάδας.

Το κοινό μήνυμα που πήραμε από όλες αυτές τις δράσεις είναι ότι στην αγάπη είμαστε όλοι ίσοι και όλοι αξίζει να έχουμε ίσες ευκαιρίες.

Τα συναισθήματα η φαντασία ,καθώς και η δημιουργικότητα των παιδιών αποτυπώθηκαν μέσα σε αυτή την έκθεση και είμαστε τυχεροί που είχαμε την ευκαιρία να γίνουμε αποδέκτες του μεγαλείου της ψυχής τους.

Δείτε ορισμένα από τα έργα της έκθεσης:

 

Πηγή: pancreta