Σημαντική διάκριση για το Μουσικό Σχολείο Χανίων - Ειδήσεις Pancreta

Διεθνή διάκριση απέσπασε το Μουσικό Σχολείο Χανίων στον διαγωνισμό χορωδιών της Ασίζης στην Ιταλία, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία μεικτής νεανικής χορωδίας. Το σχοελίο βραβεύτηκε επίσης και με το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία «Folclore».

Το Μουσικό Σχολείο Χανίων ήταν η μοναδική συμμετοχή από Ελλάδα ενώ οι μαθητές με τις εντυπωσιακές τους ερμηνείες, μάγεψαν κοινό και κριτές του διαγωνισμού.

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας συνεχάρη το Μουσικό Σχολείο Χανίων για την μεγάλη επιτυχία. Απηύθυνε συγχαρητήρια στα παιδιά, την διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρία Παπουτσάκη, την διευθύντρια της χορωδίας κ. Γεωργία Νικολουδάκη, τον υπεύθυνο του παραδοσιακού ορχηστρικού συνόλου κ. Παντελή Λύκο, τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Γιώργο Παπαδάκη και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη σημαντική διάκριση που αποτελεί τιμή για την πόλη και το νησί μας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Παράλληλα ο δήμαρχος δήλωσε ότι η επιτυχία αυτή αποτελεί σημαντικό κίνητρο για την διεκδίκηση πραγματοποίησης αντίστοιχων μεγάλων εκδηλώσεων στα Χανιά.

πηγή


Πηγή: pancreta