«Με λένε Ελπίδα» το 8ο Παιδικό Φεστιβάλ - Ειδήσεις Pancreta

Υπό τον τίτλο «Με λένε Ελπίδα» θα πραγματοποιηθεί και φέτος το επιτυχημένο Παιδικό Φεστιβάλ στον Άγιο Νικόλαο στις 16, 17 και 18 Ιουνίου. Πρόκειται για την 8η κατά σειρά διοργάνωση.

Η μεγάλη επιτυχία του φεστιβάλ οφείλεται σε μία δημιουργική ομάδα εθελοντών, μεταξύ των οποίων και η εκπαιδευτικός Ελένη Ανδρουλάκη, που αποκάλυψε στην ΑΝΑΤΟΛΗ κάποια πρώτα στοιχεία από τις δράσεις που θα περιλαμβάνει η φετινή διοργάνωση.

«Την πρώτη μέρα, την Παρασκευή, θα γίνει μια δράση μέσα στον αστικό ιστό με εικαστικές δράσεις που θα πλαισιώνουν ένα γεγονός εθελοντικής προσφοράς, π.χ. αιμοδοσία. Ο χώρος, οι δράσεις και το προφίλ θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το Σάββατο οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από το πρωί και πάλι μέσα στην πόλη, στο παραλιακό μέτωπο και το λιμάνι, με ευφάνταστες αθλοδράσεις που θα καταλήξουν σε ένα Πάρτι Χρωμάτων, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην περιοχή μας! Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το Πάσχα.

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ο γνωστός χώρος του παιδικού φεστιβάλ στον ΕΟΤ θα είναι επισκέψιμος ως τη λήξη του, αργά το βράδυ της Κυριακής.»

Μεταξύ των δράσεων φέτος θα υπάρχουν πολλές νέες συνεργασίες που για πρώτη φορά θα επισκεφθούν την Κρήτη με αφορμή το Παιδικό Φεστιβάλ από το χώρο των παραστατικών τεχνών. Μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί 35 αιτήσεις συμμετοχών με αρκετές πρωτότυπες ιδέες από κάθε άκρη της Ελλάδας.

«Η συνδιοργάνωση με τον ΠΑΟΔΑΝ και την ΔΑΕΑΝ είναι και φέτος δεδομένη, όπως και η συνεργασία στην οργανωτική επιτροπή με το Σύλλογο Δασκάλων, την Ένωση Γονέων και τον Ποδηλατικό Όμιλο. Ευελπιστώ ότι σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και άλλες πολύ ενδιαφέρουσες πολιτιστικές χορηγίες επιχειρηματικών φορέων που θα αναβαθμίσουν το πρόγραμμα του 8ου Παιδικού μας Φεστιβάλ», κατέληξε η κ. Ανδρουλάκη.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

πηγή


Πηγή: pancreta