Ρέθυμνο: Ο Γιώργος Νταλάρας «Στο φως της Ελεύθερνας» – Συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κρήτης - Ειδήσεις Pancreta

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Κρήτης», της Περιφέρειας, στον αύλειο χώρο του Μουσείου Αρχαίας Ελεύθερνας, θα τραγουδήσει ο Γιώργος Νταλάρας στη συναυλία με τίτλο: «Στο φως της Ελεύθερνας».

Η είσοδος θα είναι δωρεάν στους πολίτες, αλλά θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους ηλεκτρονικού δελτίου ελευθέρας εισόδου

https://www.ticketservices.gr/event/giorgos-dalaras-sto-fos-tis-elefthernas.

Θα διατεθούν 1.000 δελτία ελευθέρας εισόδου, και η πλατφόρμα θα ανοίξει αύριο Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 στις 8 το πρωί.

Διοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Φεστιβάλ Κρήτης

Συνδιοργάνωση: Υπουργείο Πολιτισμού, Εφορεία Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου, Μουσείο αρχαιολογικού χώρου Ελεύθερνας, Φίλοι του Μουσείου αρχαίας Ελεύθερνας.

Υποστήριξη: Δήμος Ρεθύμνης, Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ελεύθερνας & Αρχαίας Ελεύθερνας, Πανεπιστήμιο Κρήτης.

– Ώρα προσέλευσης 19:30 Πέρας προσέλευσης αυστηρά 20:30. Μετά τις 20:30 δεν θα επιτραπεί η είσοδος στη συναυλία, ακόμα και για τους κατόχους ηλεκτρονικού δελτίου ελευθέρας εισόδου. Έναρξη συναυλίας 20:45

– Μετά τις 20:30 δεν θα επιτραπεί η είσοδος στη συναυλία, ακόμα και για τους κατόχους ηλεκτρονικού δελτίου ελευθέρας εισόδου.

– Το ΚΤΕΛ Ρεθύμνου θα χορηγήσει δωρεάν λεωφορεία που θα αναχωρούν από την αφετηρία του ΚΤΕΛ Ρεθύμνου από 18.30 μέχρι και 19.30, με μοναδικό προορισμό το Μουσείο αρχαίας Ελεύθερνας, χώρο της συναυλίας.

– Απαραίτητη προϋπόθεση για την δωρεάν μεταφορά με το ΚΤΕΛ, είναι η επίδειξη του ηλεκτρονικού δελτίου ελευθέρας εισόδου.

– Το ΚΤΕΛ Ρεθύμνου θα χορηγήσει επίσης 2 μικρά λεωφορεία, για τη μεταφορά των επιβαινόντων σε ΙΧ, που θα πρέπει να σταθμεύσουν στο πάρκινγκ του χωριού Μαργαρίτες, για τη μεταφορά τους στον χώρο της συναυλίας.

– Αντίστοιχα λεωφορεία, μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα αποχωρήσουν από τον χώρο της συναυλίας με προορισμό την αφετηρία του ΚΤΕΛ Ρεθύμνης και τον χώρο στάθμευσης των ΙΧ αυτοκινήτων.

– Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για τη μετακίνησή τους να προτιμήσουν την δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο, επειδή οι χώροι στάθμευσης είναι περιορισμένοι.

– Δεν επιτρέπονται το κάπνισμα, τα ποτά και η κατανάλωση τροφίμων στον χώρο της συναυλίας.


Πηγή: ertnews.gr