Ξεκινά στις 25 Ιουνίου το 5ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ Δήμου Ηρακλείου - Ειδήσεις Pancreta

Στις 25 Ιουνίου ξεκινά το 5ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προώθηση και διάχυση της δημιουργίας και της καλλιτεχνικής έκφρασης των έφηβων μαθητριών και μαθητών στην κοινότητα και η ανάδειξη του πολύπλευρου ρόλου του δημόσιου σχολείου που υπηρετεί με συνέπεια και όραμα την κοινωνική ολοκλήρωση των μελών του.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» από τις 25 έως τις 29 Ιουνίου 2024, με ώρα έναρξης 20:30. Συμμετέχουν με θεατρικές παραστάσεις τα σχολεία: 8ο Γυμνάσιο, 5ο Γενικό Λύκειο, 7ο Γενικό Λύκειο & 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου και με χορευτική παράσταση το Γυμνάσιο Νέας Αλικαρνασσού & το 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουν οι διοργανώτριες/ες στις μαθήτριες/ες της Β΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου και στην εικαστικό του σχολείου Βικτωρία Καμένου για την ομαδική εργασία-κολάζ  που κοσμεί την αφίσα και το πρόγραμμα του Φεστιβάλ.


Πηγή: pancreta.gr