Το κλικ του Κ. Τσακαλίδη στο εξώφυλλο και στις 100 καλύτερες φωτογραφίες του TIME για το 2021 - Ειδήσεις Pancreta
Η συγκλονιστική φωτογραφική στιγμή του φωτορεπόρτερ Κωνσταντίνου Τσακαλίδη, που αποτυπώνει τον σπαραγμό της κυρίας Παναγιώτας από τις Γούβες της Βόρειας Εύβοιας κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών το περασμένο καλοκαίρι, γίνεται εξώφυλλο στο περιοδικό TIME και εντάσσεται στις 100 καλύτερες φωτογραφίες του 2021.
 

Η σπαρακτική φωτογραφία, μαζί με άλλα απίστευτα καρέ που αποτύπωναν αυτό που ζήσανε οι άνθρωποι, η φύση και όλη η Ελλάδα μαζί τους, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και αυτή τη στιγμή είναι μία από τις 100 καλύτερες φωτογραφίες του 2021 για το ΤΙΜΕ. Το πολυσυζητημένο κλικ του Κωνσταντίνου Τσακαλίδη «εγκλωβίζει» την απόγνωση της ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία βλέπει τον πύρινο εφιάλτη να κατακαίει το χωριό, το σπίτι και τα βιώματά της. Γιατί δεν ήταν απλώς ντουβάρια

Κι οι υπόλοιπες φωτογραφίες που αποτυπώθηκαν στο εξώφυλλο του περιοδικού ήταν εξίσου δυνατές (φωτογραφικές κι όχι μόνο) στιγμές, ενώ στο αντίστοιχο άρθρο του περιοδικού μπορείτε να δείτε και τις 100 φωτογραφίες που ξεχώρισαν για το δύσκολο 2021.


Πηγή: cretanleft.gr