«Τέχνη καθ’ οδόν» 2021: Έκθεση Φωτογραφίας στην εξωτερική πλευρά του Πάρκου Γεωργιάδη - Ειδήσεις Pancreta

Το «Τέχνη Καθ’ Οδόν», μια ιδέα των εθελοντών του Ηρακλείου που εξελίχθηκε σε ένα φεστιβάλ πόλης, ποιοτικό, πολυπολιτισμικό, χαρούμενο και δημιουργικό, ξεκινά απόψε Πέμπτη 19 Αυγούστου.

Η πανδημία COVID-19, τα περιοριστικά μέτρα με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας δεν άφησαν πολλά περιθώρια και φέτος. Μουσικές σκηνές, θέατρα, ζογκλέρ, εικαστικές δράσεις, που γέμιζαν πλατείες και γωνιές της πόλης, με ιδιαίτερη έμφαση στις εκτός κέντρου περιοχές ούτε και φέτος μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ωστόσο το «Τέχνη Καθ’ Οδόν» προχωρά δυναμικά με λιγότερες δράσεις αλλά με ντόπιους και άξιους καλλιτέχνες που θα διατηρήσουν την εξαιρετική του ποιότητα.

Έτσι το «Τέχνη Καθ’ Οδόν» ξεκινά στις 19:30 με την έκθεση Φωτογραφίας «Μεταμόρφωση» από την ομάδα «Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου», η όποια θα πραγματοποιηθεί στην εξωτερική πλευρά του Πάρκου Γεωργιάδη. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου ενώ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν άλλες 14 εικαστικές παρεμβάσεις όπως φωτογραφική και εικαστική έκθεση, εργαστήρι ψηφιδωτού για παιδιά, εικαστική δράση στην περιπατητική διαδρομή των Ενετικών Τειχών καθώς και τοιχογραφίες.


Πηγή: pancreta.gr