Άστεγη με αγγελική φωνή μαγεύει το διαδίκτυο (Βίντεο) - Ειδήσεις Pancreta

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο με μία άστεγη σοπράνο, η οποία τραγουδάει υπέροχα στο μετρό του Λος Άντζελες.

Στο βίντεo που δημοσιεύτηκε και «ταξίδεψε» σε ολόκληρο τον κόσμο φαίνεται μια ξανθιά γυναίκα που κρατά σακούλες στα χέρια της και σέρνει ένα καροτσάκι τραγουδώντας όπερα.

Η γυναίκα τραγουδούσε την υπέροχη άρια «O mio babbino caro» από την όπερα του Πουτσίνι Gianni Schicchi.

Η λεζάντα που συνόδευε το βίντεο ανέφερε: «4 εκατομμύρια άνθρωποι αποκαλούν σπίτι τους το LA. 4 εκατομμύρια ιστορίες. 4 εκατομμύρια φωνές. Μερικές φορές πρέπει να σταματήσεις και να ακούσεις μία, για να απολαύσεις κάτι όμορφο».

Η γυναίκα είναι μια 52χρονη Ρωσίδα μουσικός που μετανάστευσε στις ΗΠΑ όταν ήταν 24 ετών, ωστόσο της έκλεψαν το βιολί και τελικά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις οικονομικές δυσκολίες και έμεινε άστεγη.

Τον τελευταίο καιρό κοιμάται σε ένα χαρτόκουτο σε ένα πάρκινγκ. «Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που με νοιάζονται αλλά δεν μπορώ να γίνω βάρος σε κανέναν», είχε δηλώσει στα αμερικάνικα ΜΜΕ. «Μου έκλεψαν το βιολί μια μέρα που έπαιζα στο κέντρο και τότε άρχισαν όλα μου τα προβλήματα».

Σύμφωνα με το TMZ, ένας μουσικός παραγωγός υποψήφιος για Grammy, ο Τζόελ Ντιάμοντ, πρόσφερε στην ταλαντούχα γυναίκα δισκογραφικό συμβόλαιο που υπόσχεται ένα νέο άλμπουμ στην σοπράνο του μετρό, το οποίο θα ονομάζεται «Paradise». Οι τοπικές αρχές έχουν δεσμευτεί να τις βρουν οικία και να της παράσχουν οικονομική βοήθεια μέχρι να βρει σταθερή εργασία.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr