Ο Σταύρος Σταυρακάκης στο «Τέχνη Καθ’ οδόν» - Ειδήσεις Pancreta

φωτο: John D. Carnessiotis

Το «Τέχνη Καθ’ οδόν» έρχεται στην πόλη για να την μετατρέψει σε μια μεγάλη σκηνή τέχνης και πολιτισμού. Και από αυτή τη μεγάλη σκηνή πολιτισμού δεν θα μπορούσε να απουσιάζουν και τα παιδιά της πόλης μας. Και ειδικά κάποια παιδιά - φίλοι μας- που τα γνωρίζουμε εδώ και χρόνια πολύ καλά! Αυτά τα παιδιά που χωρίς κραυγές αλλά μόνο με τη δημιουργία τους προσπαθούν, και πολλές φορές, και λυπάμαι που θα το πω, να δείξουν τη δουλειά τους, χωρίς την στήριξη φορέων και πολιτείας. Ένας τέτοιος δημιουργός χωρίς κραυγές και χωρίς να μας τρυπάει τα αυτιά είναι ο Σταύρος Σταυρακάκης! Ο γιος του Γιώργου Σταυρακάκη ο οποίος ακολουθώντας τη δικιά του πορεία, μα και πατώντας στα μουσικά χνάρια του πατέρα του, βάζει κι αυτός το δικό του λιθαράκι σε αυτό που λέμε σήμερα καλή ελληνική μουσική!

Ο Σταύρος Σταυρακάκης παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο: "Κρυφτό", καθώς και τραγούδια από ένα νέο έργο που ολοκληρώνει αυτήν την περίοδο.

Το "Κρυφτό" περιέχει επτά τραγούδια που κινούνται ανάμεσα στη μπαλάντα και στο ροκ, παρακολουθώντας τη συνέχεια ενός παιχνιδιού που ξεκινάει από τα παιδικά χρόνια και φτάνει ως την ενήλικη ζωή.  Μαζί του ο Δημήτρης Νεονάκης (ακουστική κιθάρα).

ΠΑΡΚΟ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ - KΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 19:30 – 20:30


Πηγή: pancreta.gr