Λαϊκή βραδιά για καλό σκοπό στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης - Ειδήσεις Pancreta

Μουσική βραδιά, με στόχο την ενίσχυση των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών σε συνανθρώπους μας, διοργανώνεται στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου την Τρίτη 29 Αυγούστου.

Η βραδιά θα έχει ρεμπέτικο και λαϊκό χαρακτήρα και θα ξεκινήσει στις 8 και μισή το βράδυ της Τρίτης, σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού και το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης.

Πέραν της συμβολικής εισόδου των 3€, ιδιαίτερα σημαντική θα είναι επίσης η συνεισφορά σε συσκευασμένα τρόφιμα και είδη παντοπωλείου καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στις κοινωνικές δομές.

Ο Γιάννης Παξιμαδάκης (φωνή, μπουζούκι), ο Γιάννης Κρητικός (βιολί, μπαγλαμάς) και ο Σπύρος Κρητικός (φωνή, κιθάρα), προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να συμμετέχουν με τη μουσική τους, σε αυθεντικά ρεμπέτικα και λαϊκά μονοπάτια.

Το Ιστορικό Μουσείο ζητά από το κοινό του Ηρακλείου να ενισχύσει με την παρουσία του και την έμπρακτη συνεισφορά του, τις δράσεις του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού (Οικονομικό Συσσίτιο / «Φαγητό με την Αγάπη μας», Κοινωνικό Παντοπωλείο), που επί μακρόν στηρίζουν άτομα και οικογένειες σε ένδεια και αποκλεισμό.

Όσοι βρεθούν με αυτή την ευκαιρία στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης θα απολαύσουν τη μουσική και τη συντροφιά, θα νιώσουν τη συντροφικότητα και ακόμα θα μπορέσουν να δουν ή να ξαναδούν βράδυ τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου και την τρέχουσα περιοδική έκθεσή του Γιάννη Σπυρόπουλου «Διάλογος με το Αόρατο».

πηγή


Πηγή: pancreta