The Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) (φωτο) - Ειδήσεις Pancreta

Δημοσιεύτηκε 26/09/2016

Οι Ηρακλειώτες οδηγοί κλασικών οχημάτων, κυρίως μηχανών αλλά και αυτοκινήτων, έδωσαν για πρώτη φορά το παρών  (video) χθες Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στην ετήσια εκδήλωση The Distinguished Gentleman’s Ride (DGR), που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Ο σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου για το ανδρικό νόσημα του καρκίνου του προστάτη και η συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στην έρευνα, αλλά και η πρόληψη στο θέμα της ψυχικής υγείας.

Οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν από την πλατεία Κορνάρου και, αφού πέρασαν από την πλατεία Ελευθερίας, τη Δικαιοσύνης, την Καλοκαιρινού, την παραλιακή (video) προς αεροδρόμιο, κατέληξαν στην Αμμουδάρα και ξανά πίσω στο κέντρο, στην πλατεία Ελευθερίας (video). Οι μηχανές και τα αυτοκίνητα έμειναν στην πλατεία και πολυφωτογραφήθηκαν από τους περαστικούς και τους θαμώνες των καταστημάτων, αφού παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό θέαμα, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Κατά την έναρξη της πορείας ο ιατρός Ιωάννης Καζάνης, χειρουργός ουρολόγος - ανδρολόγος, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τον καρκίνο του προστάτη και έδωσε οδηγίες για την πρόληψη και αντιμετώπισή του.

Γεωργία Καρβουνάκη - Φωτογραφίες & video Γεωργίας Καρβουνάκη






Αναρτήθηκε από:

Γεωργία Καρβουνάκη