Αποχαιρετισμός στα όπλα - Ειδήσεις Pancreta

Δημοσιεύτηκε

Μετά από σχεδόν 5 χρόνια με πάνω από 500.000 αναγνώσεις των κειμένων αυτού του μπλογκ, με πάνω από 1 εκατομμύριο αναγνώσεις των κειμένων αυτών αναδημοσιευμένων σε άλλες σελίδες, με 270 μέλη στον blogger, με 900 μέλη της σελίδας του μπλογκ στο facebook, με πολλές δεκάδες απευθείας συνδέσμους από άλλα μπλογκ και σάιτ, αισθάνομαι ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος.

Δεν έκλεισε βέβαια λόγω του χρόνου, αλλά λόγω γενικού ξενερώματος.
Νιώθω απογοητευμένος από την εφαρμογή όσων πρέσβευα όλο αυτό το διάστημα: μια εφαρμογή για την οποία νιώθω συνυπεύθυνος αφού καλώς ή κακώς έπεισα ή επηρέασα κόσμο να συμπράξει σε κάτι ακραία καταστροφικό και για μένα και για την κοινωνία.
Τελοσπάντων, αυτά τα ξανασυζητήσαμε και τα εξαντλήσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση.

 

Αντιλαμβανόμενος λοιπόν την πλάνη μου, που προήλθε από την τύφλωση που φέρνει ο αστόχαστος φανατισμός, θεωρώ πως πρέπει αυτός ο κύκλος να κλείσει αξιοπρεπώς.
Για να σώσω "οτιδήποτε αν σώζεται", που λέει και το τραγούδι...
Σαν... Μαυρογιαλούρος λοιπόν που, μόλις κατάλαβε ότι με την παρουσία του το μόνο που κατάφερε είναι να εκθρέψει τον κάθε Γκρούεζα, αποχώρησε αξιοπρεπώς απ' το χώρο, έτσι κι εγώ αντιλαμβανόμενος ότι εξέθρεψα Φίδι στον κόρφο μου, αποχωρώ προσδοκώντας να διασώσω τουλάχιστον την αξιοπρέπειά μου.
"Ανάσα αξιοπρέπειας" που λέγανε κάτι ψυχές παλαιότερα...


Σας ευχαριστώ όλους μαζί και καθέναν ξεχωριστά για την τιμή που μου κάνατε να διαβάζετε τις σκέψεις μου, να διατυπώνετε κι εσείς τις απόψεις σας (είτε συμφωνούσατε είτε διαφωνούσατε) και να με ανέχεστε.
Κέρδισα πολλά από πολλούς.
Ελπίζω να τα ξαναπούμε με πολλούς από εσάς στο μέλλον.

Η λειτουργία του μπλογκ από σήμερα αναστέλλεται.
Πιθανόν στο μέλλον να δημιουργήσω κάποιο άλλο ή ενδεχομένως να επανενεργοποιήσω και αυτό εδώ, με τελείως διαφορετικό ύφος και θεματολογία βέβαια.
Αυτά θα τα δούμε εν ευθέτω χρόνω.
Θα το σκεφτώ ψύχραιμα στο μέλλον.

Μέχρι τότε σας στέλνω τις ευχές μου για προσωπική ευημερία: υγεία για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, εργασία, έρωτα, ψυχική ηρεμία και συνολική ανάκαμψη.
Γεια σας!

Και μην ξεχνάτε...
 
 





Αναρτήθηκε από: