ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΜΕΝΑ - Ειδήσεις Pancreta

Δημοσιεύτηκε 08/07/2016

* Εξω η Αγγλία από την ΕΕ, έξω και από το Εuro. Λογικά αυτή η χώρα πρέπει να έχει ωροσκόπο στον Έξω από δω.

* Σύμφωνα με το plan c, η ημέρα του δημοψηφίσματος θα καθιερωθεί ως εθνική γιορτή, ανάλογη της επετείου του ΟΧΙ. Στεφάνια θα καταθέτουν στο Νομισματοκοπείο, μπροστά από το μνημείο της πεσούσης δραχμής, ο Γιάνης, ο Αλέξης και ο Γκαλμπρέιθ.

* Μόλις κυκλοφόρησε το καινούριο κολλαγόνο με βάση τη χωριάτικη σαλάτα. Oσοι παραγγείλετε μέσα στις επόμενες ώρες, η φέτα δώρο.

*Εχουμε αντέξει την Κατερίνα Στικούδη ως μέλος κριτικής επιτροπής, τον Σ. Ρουβά ως πολιτικό αναλυτή και τον Θ. Ζαγοράκη ευρωβουλευτή και θα μας λυγίσει το 4ο μνημόνιο; Σιγά το πράμα.

*Γιατί αυτή η καμπάνια του Σκάι- Αλαφούζου «Ολοι μαζί μπορούμε» εμένα μου θυμίζει τους μαφιόζους που πρώτα παρανομούν και σκοτώνουν και ύστερα το ρίχνουν στις αγαθοεργίες;

*Τελικά αυτές που κέρδισαν όλους τους αγώνες στο Euro ήταν οι πιτσαρίες. Στη χειρότερη περίπτωση να έφεραν καμιά ισοπαλία με τα σουβλατζίδικα.

*Αγαλμα στον φορολογούμενο που είναι συνεπής με τις υποχρεώσεις του, ετοιμάζεται να στήσει ο Ε. Τσακαλώτος. Τα στοιχεία του δεν θα κοινοποιηθούν για να μην γίνει στόχος των ISIS.

*Ο Λαζόπουλος άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, στην τελευταία του εκπομπή, για να μην παρέμβει στον αέρα ο Κοντομηνάς και να του πει «Ντρέπομαι για σένα Λάκη».

* «Mετά το Brexit θα ήταν παρά φύσιν να διδάσκεται η αγγλική γλώσσα στα ελληνικα σχολεία. Γι’ αυτό θα αντικατασταθεί από τη γερμανική», δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, Ν. Φίλης.

*Καινούριο βιβλίο έβγαλε ο Γ. Αρναούτογλου. Αυτή τη φορά το τρίτο ελληνικό Νόμπελ το ‘χουμε στο τσεπάκι.

*Αυτό που με απασχολεί αν δεν δοθεί άδεια στο Μέγκα, είναι πώς θα περάσει το καλοκαίρι χωρίς το «Ρετιρέ». Με 30 ευρώ η ξαπλώστρα πού να τρέχω στην Πάρο και στη Νάξο τον αέρα μου ν' αλλάξω.

KΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Χρύσα Κακατσάκη






Αναρτήθηκε από:

Χρύσα Κακατσάκη

Τα όνειρα είναι πολύ σκληρά για να τ' αντέξεις!!!