ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ… - Ειδήσεις Pancreta

Δημοσιεύτηκε

Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να μαλώσει κάποιος! Παρακολουθώντας την επικάλυψη του «κράτους» απ’ το «παρακράτος» απορείς αν ζούμε σε ευνομούμενη χώρα του δυτικού κόσμου ή σε κάποια «μπανανία» της Λατινικής Αμερικής από εκείνες που η πολυεθνική φρούτων των ΗΠΑ είχαν εγκαταστήσει ιδιότυπα καθεστώτα, υποκαθιστώντας τα εκλεγμένα από τους πολίτες των χωρών αυτών.

Με το «προσφυγικό» βρήκαν ευκαιρία να ξεσαλώσουν όλα τα συμπλεγματικά συστήματα μιας κοινωνίας σε βαθιά σήψη. Επιχειρηματίες –χορηγοί των στρατιωτικών ή παραστρατιωτικών επιχειρήσεων, παπάδες που «ευλογούν» τα όπλα, «εθελοντικά» σώματα, πολεμιστών με τατουάζ περικεφαλαίες και μαιάνδρους, διαδικτυακά κελεύσματα από γνήσιους απογόνους της βυζαντινής αυλής, ρητά και αποφθέγματα του Ι. Μεταξά, του Παπαδόπουλου και των μακαριστών αρχιεπισκόπων που ενορατικά προέβλεπαν τα δεινά του έθνους, χάρτες επέκτασης του «ελληνισμού» που θα ζήλευαν μέχρι και οι παρατρεχάμενοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και βέβαια σε όλα αυτά τα φαιδρά, αλλά και άκρως επικίνδυνα σιγοντάρουν κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι τσιρίζοντας διάφορα ακατάληπτα, που εξηγούν την απουσία της Χρυσής Αυγής και την επάξια αντικατάστασή της στην ελληνική Βουλή.

Ψαράδες που αλιεύουν με περηφάνια υποδήματα μικρών «λαθρο-εισβολέων», συγκρότηση σωμάτων που ως κυνηγοί κεφαλών καλούν σε στράτευση τους ετοιμοπόλεμους σύγχρονους «σταυροφόρους», ενώ πλέον ο κάθε εθνικόφρων έχει το «βήμα» του κηρύσσοντας τη φεϊσμπουκική του επανάσταση εφάμιλλη μ’ αυτές που ηγήθηκε ο Κολοκοτρώνης και ο Νικηταράς.

Και όποιος βέβαια διαφωνεί σε όλο αυτό είναι «άπατρις», «αντίχριστος», ενδεχομένως … «συμμορίτης» και γενικά ουδεμία σχέση έχων με την εθνική βαρβατίλα των ως άνω λεβεντοελλήνων. Σέλφι με φόρμες παραλλαγής αγορασμένες απ’ το Μοναστηράκι, μανάδες να φιλούν στο κούτελο τους εθελοντές λεβέντες τους και δημόσιες ευχαριστίες για τους εφοπλιστές χορηγούς σε εμφιαλωμένα νερά και σπαστούς καφέδες προοριζόμενους για τους περιπολούντες  στον σωτήριο φράχτη του Σαμαρά.

Και μέσα στον ορυμαγδό αυτό η Αντίσταση των ηρωικών Ελλήνων εξαργυρώνεται με 700 εκατομμυριάκια απ’ την «αλληλέγγυα» Ε.Ε. και τα όρια συνταξιοδότησης εξισώνονται με τη ληξιαρχική πράξη θανάτου των πολιτών της χώρας, αλλά τουλάχιστον μπορεί να μην πάρει κανείς σύνταξη, αλλά θα έχει αποτρέψει τον εξισλαμισμό του έθνους!

Κάτι είναι κι αυτό!

Μιχάλης Τζανάκης






Αναρτήθηκε από: