ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΜΕΝΑ - Ειδήσεις Pancreta

Δημοσιεύτηκε

Η Μέγκαν και ο Χάρυ έφυγαν από το παλάτι γιατί ο Άδωνις τους υποσχέθηκε μια καλή δουλειά στο Ελληνικό
***.
Επέστρεψε το Μέγκα και το Καφέ της Χαράς. Εχετε το νου σας γιατί οσονούπω θα αρχίσουν να επιστρέφουν και οι πρώην σας.
***.
Τον αριθμό ρουφιανιάς για τους καπνιστές τον μάθαμε αμέσως. Το νούμερο για τα μέτρα προφύλαξης από τον ιό δεν το ξέρει κανείς.
***.
Σε αυτή τη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, οι πολίτες είναι ελεύθεροι να διαλέξουν ποια τράπεζα θα τους πάρει το σπίτι (γλυκά σας το λέω)
***.
Στο my style pocks τα διάφορα ρούχα και αξεσουάρ τα λένε πληροφορίες. Σε λίγο μπορεί να τα ονομάσουν δελτίο ειδήσεων ή βικιπαίδεια.
***.
Νιώθω βαθύτατα προσβεβλημένη που ο Ερντογάν στον χάρτη της Κρήτης που θα γίνει Τουρκική δεν περιλαμβάνει τα Χανιά. Εχει κάτι η πόλη μου και δεν του αρέσει ή φοβάται τις μπαλωθιές που θα του ρίξουμε;
***.
Τα ΜΑΤ είναι σαν την Κόκα κόλα. Πάνε με όλα
***.
Ο Δένδιας όταν συνάντησε τον Σαχτάρ του είπε : Γεια χαμπιμπι και εκείνος του απάντησε γεια λελέλι .
***.
Η μόνη περίπτωση να λυθεί το προσφυγικό είναι να το αναλάβει κι αυτό η Γιάννα. Με ένα μπότοξ στη φωνή για να μοιάζει της Μπουμπουλίνας είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει
***.
Έψαχναν καινούριο όνομα του κόμματος στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν είχαν χιούμορ θα το ονόμαζαν Σ. Ε. ΠΑ (Συνασπισμός Εκπατρισθέντων Πασόκων )
***.
Σε λίγο τα ΜΜΕ θα μας πουν ότι ο ιός μεταδίδεται από τα λάικ
***.
Μπορεί να ακυρώθηκαν τα καρναβάλια, αλλά εγώ θα ντυθώ μαυραγορίτισσα πουλώντας μάσκες και μακαρόνια. Πάντα περίμενα μια ευκαιρία για να γίνω πλούσια.
***.
Οι ανύπαντροι/ες πάντως θα ντυθούν γαμπροί και νύφες για να χαρεί και λίγο η μάνα τους.
***.
Υποψιάζομαι ότι τον κορονοϊό τον κατασκεύασε η Novartis για να πουλήσει μετά φάρμακα και να καλέσει όλους τους νοσήσαντες ως προστατευόμενους μάρτυρες.
***.
Αυτή η σερπαντίνα στο σήμα για την επέτειο του 21 βγαίνει και σε κονφετί; Στο μεταξύ ετοιμάζουν και το μουσικό σήμα που θα βασίζεται στους στίχους : Καλύτερα μιας ώρας Louis Vuitton και HERMES, παρά 200 χρόνια της φτώχειας ο καφές.
***.
Στείλατε τον Αλέξη Γεωργούλη στην Ευρωβουλή χωρίς να σκεφτείτε την ταλαιπωρία του με τα πηγαινέλα για να προλαβαίνει και τα τηλεοπτικά γυρίσματα. Τι άκαρδοι που είστε!.
***.
Αστυνομικοί αποκάλεσαν τους νησιώτες Τουρκόσπορους. Για πράκτορες του Ερντογάν τους κόβω.
***.
Νομίζω ότι οι Άγριες Μέλισσες πάσχουν από διπολική διαταραχή. Από τη μια καλλιτεχνική πχιότητα και από την άλλη κλωνοποιημένος Φώσκολος.
***.
Πτώσεις ΓΑΠ: ποδήλατο √, κανό √, καρέκλα √ , Σύννεφα… όχι ακόμα
***.
Ποιον ενδιαφέρουν οι ηχογραφήσεις του Βαρουφάκη; Αν μαγνητοσκοπούσε όλους αυτούς του Eurogroup στις κρεβατοκάμαρες τους, θα πουλούσε περισσότερο.
***.
Αν ο Τομ Χανκς δεν παρκάρει σε θέση για ΑΜΕΑ, να φέρει την ελληνική υπηκοότητα πίσω.
***.
Θα δώσουν 10.000 ευρώ αναδρομικά σε βουλευτές. Εμείς εκείνο το επίδομα για βαρέα και ανθυγιεινά που τους ανεχόμαστε τόσα χρόνια πότε θα το πάρουμε;
***.
Ακυρώθηκε το οικονομικό φόρουμ στους Δελφούς. Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν την Πυθία προτού το οργανώσουν; Θα τους έλεγε «Χαμαί πεσούται Δαίδαλος αυλά διά το λάλον ύδωρ».
***.
Μόλις έγραψα τη διαθήκη μου. Αφήνω όλες μου τις αναρτήσεις στους φίλους μου. Παρακαλάτε να μην πεθάνω από τον ιό να σας αφήσω περισσότερες .

Καλά Κούλουμα

Χρύσα Κακατσάκη






Αναρτήθηκε από:

Χρύσα Κακατσάκη

Τα όνειρα είναι πολύ σκληρά για να τ' αντέξεις!!!