ΔΥΣΤΥΧΩΣ «ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ»… - Ειδήσεις Pancreta

Δημοσιεύτηκε

Μια μητέρα πρέπει να αισθάνεται η πιο δυστυχισμένη γυναίκα του κόσμου…

Μια νυν υπουργός και αρκετοί πρώην πρέπει να αντιλαμβάνονται πως είναι αποτυχημένοι…

Μια τάξη κάποιου σχολείου πρέπει να προβληματιστεί για το διανοητικό και κυρίως ηθικό της επίπεδο…

Μια καθηγήτρια σίγουρα αντιμετώπισε το μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής της…

Ένας εσμός «υπευθύνων» που μελετά και προτείνει και αλλάζει και ξανα-αλλάζει συστήματα και παριστάνει  τους παιδαγωγούς και μιλά διαρκώς για την «αναβάθμιση» και την εξέλιξη πρέπει να δει την πραγματικότητα πριν την πλήρη διάλυση.

«Μεμονωμένο περιστατικό» θα πουν κάποιοι, «συμβαίνουν αυτά» θα υποστηρίξουν άλλοι, αλλά το *βίντεο που ο μαθητής-τραμπούκος προπηλακίζει την εμβρόνητη καθηγήτρια, ενώ οι συμμαθητές αυτού του αλήτη χασκογελούν και βιντεοσκοπούν την «απολαυστική» σκηνή είναι μια απ’ τις τραγικότερες εικόνες της Ελλάδας.

Η τρανότερη ομολογία της απαξίωσης, της διάλυσης, της ηθικής και συναισθηματικής συντριβής, απόρροια του συστηματικού εκμαυλισμού με συνεργούς τα ΜΜΕ, της βιομηχανίας του θεάματος, του εκφασισμού της πολιτικής και της κοινωνίας στην ουσία τους.

Λίγα λεπτά πριν παρακολουθήσω τις ειδεχθείς σκηνές του ερασιτεχνικού βίντεο διάβαζα περίπου ενεός ότι στα πλάνα της υπουργού Παιδείας –με τις πολύ περίεργες ιδέες περί «αριστείας» είναι η αλήθεια- είναι η διδασκαλία του μαθήματος της «επιχειρηματικότητας!!!» στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Καλά διαβάζετε! Η «έλλειψη» της Παιδείας είναι ότι δεν έχει μπει το συγκεκριμένο μάθημα και άμα αποστρατευτούν οι διάφοροι «Στουρνάρες» θα ξεμείνουμε από «εγκεφάλους» και θα πληγεί η … επιχειρηματικότητα!

 Όοοοοολα τα άλλα πάνε κατ’ ευχήν! Τεκμήριο το συγκεκριμένο βίντεο, όπου επιβεβαιώνει πως για το συγκεκριμένο χουλιγκάνο-μαθητή το μόνο που του λείπει είναι η κατάρτιση στο μάθημα της … «επιχειρηματικότητας». Όλα τα άλλα «προσόντα» τα διαθέτει ο φέρελπις νέος .

«Δυστυχώς  επτωχεύσαμεν» ειπώθηκε κάποτε, αλλά εκείνη η «φτώχεια» δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτήν που βιώνουμε σήμερα, σ’ αυτήν που απεικονίζεται στο επίμαχο βίντεο. Η κανονική «χρεοκοπία» μιας κοινωνίας της μαγκιάς και του «κωλοπαιδισμού»…

Μιχάλης Τζανάκης

*Στο βίντεο καταγράφεται ένας μαθητής του ΕΠΑΛ να «τραμπουκίζει» άγρια καθηγήτριά του, προκειμένου εκείνη να του σβήσει μία απουσία.






Αναρτήθηκε από: