ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΜΕΝΑ - Ειδήσεις Pancreta

Δημοσιεύτηκε

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον Μπαρμπαρούση μόλις του είπαν τη μαγική λέξη «εγέρθητο»
***
Ο Κυριάκος κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας για το σκοπιανό την ημέρα του πατέρα. Ετσι δικαιώθηκε πλήρως η φροϊδική θεωρία περί «πατροκτονίας».
***
Πάλι γ@@ουσε ο Δίας και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Σώρρα.
***
Το πιο πρωτότυπο deal στην ιστορία του μάρκετινγκ, ever : δίνεις όνομα, παίρνεις γραβάτα.
***
Αθώα η Ηριάννα και ο Περκλής. Επιτέλους η τυφλή Δικαιοσύνη άνοιξε τα μάτια της.
***
Μoυ τηλεφωνεί κάθε μέρα ένας τύπος από την τράπεζα και αντί να μου πει ευθέως ότι δεν μπορεί να με ξεπεράσει από τότε που με είδε, μου μιλάει για διακανονισμό
***
Ο Παπαχελάς και ο Σκάι μάλλον νομίζουν πως η συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη είναι σαν την αντιβίωση. Γι’ αυτό μας τη σερβίρουν πρωί, μεσημέρι, βράδυ.
***
Ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας είχε δηλώσει πως αν η ομάδα προκριθεί στον επόμενο γύρο, η χώρα του θα μας διαγράψει το χρέος. Έτσι εξηγείται γιατί έχασε.
***
Προτείνω να κρεμάσουμε στην Βεργίνα τον ρήτορα Δημοσθένη που χαρακτήριζε βάρβαρο τον Φίλιππο Β της Μακεδονίας, μαζί με τους φιλάθλους που αποκαλούν τους Παοκτζήδες «Βούλγαρους»
***
Το πρώιμο ΠΑΣΟΚ γαλουχήθηκε μουσικά με το «Καλημέρα ήλιε», το όψιμο με τα «Κάρμινα Μπουράνα» και το παρακμιακό με το «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν»
***
50 χρόνια, λέει, πέρασαν για να καταλάβει ο Ψαριανός την αριστερή του παρένθεση. Εφόσον είναι τόσο αργόστροφος μάλλον θα του πάρει άλλα 50 για να αντιληφθεί πόσο γρήγορα οι ψηφοφόροι του χρησιμοποιούν την τελεία και παύλα.
***
Θα αλλάξει το όνομα του κόμματός του ο Καμμένος. Θα λέγεται πλέον ΕΞ. Α. Ε (Εξαρτημένοι Από Εξουσία) .
***
Ο Απόλλωνας, του οποίου την διαστημική τεχνολογία πουλησε ο Σώρρας στις ΗΠΑ ηταν θεός του φωτός. Πώς τον άφησε να ζει 1,5 χρόνο στα σκοτάδια;
***
Με αφορμή τα σημερινά αποτελέσματα των Πανελλαδικών, κάποτε στη χάρτα των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρέπει να ψηφισθεί και το δικαίωμα στην αποτυχία.
***
Εμαθα τις προάλλες πως τα τουριστικά λεωφορεία για την περιήγηση της Αθήνας ανήκουν στην Μπακογιάννη, η οποία μάλιστα σκέφτεται να επιβιβάσει και τον αδελφούλη της ως αξιοθέατο.
***
Στο πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης για όσους δεν πάνε διακοπές θα προβάλλεται η ταινία «Ο εμίρης και ο κακομοίρης»
***
Εύχομαι το φετινό καλοκαίρι να ειστε όλοι εμίρηδες. Το μόνο που χρειάζεστε εξάλλου είναι η συμπαντική συνειδητότητα

Κακατσάκη Χρύσα






Αναρτήθηκε από:

Χρύσα Κακατσάκη

Τα όνειρα είναι πολύ σκληρά για να τ' αντέξεις!!!