Το σπάνιο 'μαύρο φεγγάρι' μπορεί να φέρει το τέλος του κόσμου; - Ειδήσεις Pancreta

Το τέλος του κόσμου είναι πιο κοντά από ποτέ, σύμφωνα με προφητείες που επικαλούνται το σπάνιο φαινόμενο του "μαύρου φεγγαριού"

Ίσως να χρειαστεί να ακυρώσετε τα σχέδια για το Σαββατοκύριακο, καθώς το σπάνιο "μαύρο φεγγάρι" μπορεί να σημάνει το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με προφητείες.AdTech Ad

Έχουμε ακούσει αμέτρητες φορές ότι το τέλος του κόσμου είναι κοντά, με θεωρίες που βασίζονται σε αρχαίους πολιτισμούς, όπως των Μάγια ή και σε αρχαίες προφητείες που θέλουν σπάνια φυσικά φαινόμενα να σημαίνουν και το τέλος της ανθρωπότητας.

Αυτή τη φορά η Αποκάλυψη έρχεται μαζί με το "μαύρο φεγγάρι" της Παρασκευής, ενός φαινομένου που έχει συνδεθεί με σχετικές προφητείες.

Στο άκουσμα της νέας, επικείμενης "καταστροφής" του κόσμου το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά και οι χρήστες διατυπώνουν τις δικές τους ιδέες για το τέλος, που θα έρθει σε περίπου 24 ώρες.

Και ενώ ο πανικός έχει κυριεύσει του επιρρεπείς σε τέτοιου είδους θεωρίες, που ετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν την οργή του Θεού, οι επιστήμονες δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, αλλά αναμένουν με ενδιαφέρον το σπάνιο φαινόμενο.

Για να βάλουν τέλος στα σενάρια καταστροφολογίας οι επιστήμονες απ' όλο τον διαβεβαιώνουν τους πολίτες ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και το Σάββατο θα είναι μια κανονική μέρα, χωρίς καμία καταστροφή.

Η εξήγηση του φαινομένου

Το σπάνιο φαινόμενο του "μαύρου φεγγαριού" έχει να κάνει με την κίνηση της Γης και του δορυφόρου της, δηλαδή της Σελήνης, την οποίας η φωτεινή πλευρά θα είναι από την άλλη πλευρά, και έτσι αυτό που θα δούμε εμείς από τη Γη θα είναι μία σκιά.

Συγκεκριμένα, η σελήνη βρίσκεται ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο και έτσι η φωτεινή πλευρά του Φεγγαριού "κοιτάει" προς τα έξω.

"Μαύρο Φεγγάρι" ονομάζεται το δεύτερο νέο φεγγάρι μέσα σε ένα μήνα, ένα φαινόμενο που εμφανίζεται περίπου κάθε 32 μήνες.

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του μαύρου φεγγαριού έγινε το Μάρτιο του 2014, σύμφωνα με το AccuWeather.

Σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, το φαινόμενο δεν έχει να προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο, ωστόσο οι συνωμοσιολόγοι έχουν διαφορετική άποψη. Μάλιστα, πολλοί απ' αυτός συνδέουν το φαινόμενο μ' εκείνο που έκανε την εμφάνισή τους στις αρχές του μήνα, το "δαχτυλίδι της φωτιάς" και κάνουν λόγο για κακό οιωνό για την ανθρωπότητα.

(ΠΗΓΗ: RT)


Πηγή: news247