Σαράντα χρόνια από την ίδρυσή του, το Πολυτεχνείο Κρήτης εξέδωσε το πρώτο τεύχος του νέου του περιοδικού με τίτλο «Συντεταγμένες». Το πρώτο τεύχος του περιοδικού αποτελείται από 28 σελίδες και θα «μεταδίδει» σημαντικά, κυρίως πολιτιστικά, νέα τα οποία συνέβησαν το τελευταίο εξάμηνο, εντός και εκτός συντεταγμένων της Πολυτεχνειούπολης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Το Πολυτεχνείο Κρήτης δίνει στίγμα! Στο «κέντρο» της Πολυτεχνειούπολης, 35ο 31’ 45’’ Βόρεια, 24ο 04’ 07’’ Ανατολικά, συντάσσουμε το 1ο τεύχος του νέου περιοδικού μας, θέλοντας να «μεταδώσουμε» σημαντικά, κυρίως πολιτιστικά, νέα που συνέβησαν το τελευταίο εξάμηνο, εντός και εκτός συντεταγμένων της Πολυτεχνειούπολης!  

Τιμήσαμε δύο εξαιρετικά σημαντικές προσωπικότητες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ίδρυση και ανάπτυξη του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Δώσαμε το μήνυμα ότι θέλουμε ένα καθαρό και πράσινο Πολυτεχνείο Κρήτης. 

Είδαμε το σχολείο αλλιώς, μέσα από την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Έτσι μαθαίνω καλύτερα». 

Συνομιλήσαμε με τέσσερις νέους φοιτητές μας που ταξίδεψαν στις Η.Π.Α., ενώ μάθαμε τα πρόσφατα αποτελέσματα της έρευνας έξι αποφοίτων που επέστρεψαν στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Σαράντα χρόνια από την ίδρυσή του, το Πολυτεχνείο Κρήτης αναπτύσσεται, υλοποιεί, καινοτομεί, με την καθιέρωση του Integrated Master, της απονομής Ενιαίου και Αδιάσπαστου Τίτλου Σπουδών Μεταπτυχιακού Επιπέδου από όλες τις Σχολές του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Αυτά, και άλλα νέα στο 1ο τεύχος του νέου περιοδικού του Πολυτεχνείου Κρήτης «Συντεταγμένες»!

Το πρώτο τεύχος του περιοδικού «Συντεταγμένες»

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr