«Μπλόκο» από το facebook στη Χανιώτικη σελίδα για τα μπλόκα - Ειδήσεις Pancreta

  H επίμαχη σελίδα που "κατέβασε" το facebook

Διαγραφή από το facebook υπέστη η σελίδα που είχαν φτιάξει Χανιώτες προειδοποιώντας για τα σημεία ελέγχου της Τροχαίας. Η σελίδα «κατέβηκε» από τους διαχειριστές του μέσου κοινωνικής δικτύωσης μετά από δεκάδες αναφορές πολιτών ενώ και στην ίδια τη σελίδα υπήρξαν επικριτικά σχόλια μετά τα απανωτά θανατηφόρα τροχαία στην Κρήτη.

Μέσω της σελίδας διερχόμενοι οδηγοί, ενημέρωναν μέσω μηνύματος για το που έχει μπλόκα ώστε να αποφεύγουν οι υπόλοιποι χρήστες τον έλεγχο.  Μάλιστα, υπήρχαν και περιπτώσεις όπου αναρτούσαν και φωτογραφίες με τα μπλόκα.

Μόνο το τελευταίο σαββατοκύριακο καταγράφηκαν πάνω από 2.000 παραβάσεις σε όλη την Κρήτη, κυρίως για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ ήδη το νησί θρηνεί 37 νεκρούς από τροχαία δυστυχήματα στους 8 μήνες του 2017. 

Μάλιστα, η... δραστηριότητα της συγκεκριμένης σελίδας φαίνεται να είχε επεκταθεί και στους ελέγχους των κλιμακίων της ΑΑΔΕ σε καταστήματα, καθώς τα μέλη της ενημερώνονταν με μηνύματα για το που βρίσκονται οι οικονομικές υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή.

πηγή


Πηγή: pancreta