Φέτος και για 2η συνεχόμενη χρονιά γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, το Σάββατο 23 Απριλίου, στο Ηράκλειο Κρήτης!

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλα τα παραρτήματα του Οργανισμού σε ολόκληρο τον κόσμο και γιορτάζουμε την εκπλήρωση της πρώτης ευχής, του Chris, το 1980. Της ευχής, που ενέπνευσε τη δημιουργία του Make-A-Wish ως Οργανισμό, πριν από 36 χρόνια!

Σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Αλικαρνασσού, θα γιορτάσουμε με πολύ μουσική και τραγούδι, για να μεταφέρουμε το μήνυμα του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχής Ελλάδος): τα υγιή  παιδιά δίνουν δύναμη, χαρά και ελπίδα στα παιδιά που παλεύουν σοβαρές και  απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Σας περιμένουμε στην  Πλατεία των Λιονταριών, από 13:00-16:00, με προϊόντα και λαμπάδες του οργανισμού, για να υποστηρίξετε κι εσείς το έργο μας.

23 Απριλίου...όλη η Ελλάδα ντύνεται στα Μπλε-Wear Blue&Share, κοινοποιώντας τη φωτογραφία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter και στο Instagram με
#makeawishgreece και #worldwishday.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), είναι ένας διεθνής, φιλανθρωπικός, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που σκοπός του είναι να  πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.