Οι εκδηλώσεις του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου - Ειδήσεις Pancreta

Ξυλοπόδαροι, ακροβατικά, παιγνίδια στρατηγικής, γλυκά, χοροί και τραγούδια «κλέβουν» και πάλι την παράσταση στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» (https://www.xristougenniatikokastro.gr/). Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου είναι:

10:00-22:00: «CΙΝΕ-Κάστρο Ξωτικών»: Προβολή ταινίας: «Το αγόρι και ο κόσμος» -Πρόγραμμα ESTIA από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου.

11:00-13:00: «Καλεσμένοι»: Τα φυτά των Χριστουγέννων στο στερεοσκόπιο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης… Φτιάχνοντας κάρτες και στολίδια για ένα ξεχωριστό Δέντρο των Ευχών!

17:00-17:30: Στην κεντρική σκηνή, ο Ξυλοπόδαρος από το Circus Camino παίζει με κορίνες και σπαθιά και φωτογραφίζεται με τους επισκέπτες του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου»

17:30-18:30: Στην κεντρική σκηνή, τσίρκο παράσταση με ακροβασία και ζογκλερικά από το Circus Camino!

17:00-19:00: «Καλεσμένοι»: Ευφυή παιχνίδια στρατηγικής  με το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κ. Κοτσανά Ηρακλείου. Και γιορτινό παζλ!

17:30: «Καστρολογήματα»: «Ευχές από την Ανατολή»- Πρόγραμμα ESTIA από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου.

18:00: «Κεράσματα»: τρουφάκια από τον Σύλλογο Γυναικών Μαλεβιζίου «Μαλβαζία»

19:00-20:00: «Project Error», pop, rock και alternative ηχοχρώματααπότο Lab Music Education.

20:30: Στην κεντρική σκηνή, Live με τον Σταύρο Κυριακάκη. Διασκευές και αναφορές σε γνωστά αγαπημένα τραγούδια! Στη σκηνή μαζί του φέτος οι: Σταύρος Κυριακάκης (φωνή-ντραμς), Κώστας Ζαϊμάκης (κιθάρα), Δημήτρης Προκοπίου(μπάσο),  Δαμιανός Τσελεντάκης (πλήκτρα).