Στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου η συναυλία για τα αδέσποτα - Ειδήσεις Pancreta

Λόγω άστατων καιρικών συνθηκών και πιθανότητα βροχής η μεγάλη συναυλία της Φιλοζωικής Ομάδας Σείριος που είναι αφιερωμένη στα αδέσποτα μεταφέρεται στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Ross Daly, η Κέλλυ Θωμά, η Μαρίτζια Κατσούνα, ο Γιώργος Μανωλάκης, ο Γιάννης Παπατζανής, ο Γιάννης Πολυχρονάκης, ο Νίκος Σιδηροκαστρίτης και ο Ψαρογιώργης, θα βρεθούν επί σκηνής για να μας χαρίσουν μοναδικά μουσικά ταξίδια.

Η συναυλία διοργανώνεται από την Φιλοζωική Ομάδα Σείριος με την υποστήριξη της Κοιν.Σ.Επ. Κοινωφέλεια, του Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος και του Δήμου Ηρακλείου  Τα έσοδα θα διατεθούν για την φροντίδα και τη μέριμνα αδέσποτων ζώων.

Ώρα έναρξης 9 μμ.

Γενική είσοδος 7 ευρώ, προπώληση εισιτηρίων 5 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: ΔΙΣΚΟΡΑΜΑ, ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ, pet shop ROBBY, καφενείο Η ΛΑΚΟΥΒΑ, DVD CLUB A14

Σχετικά με το Σωματείο Σείριος

Η Φιλοζωική Ομάδα Σείριος είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με κύρια δραστηριότητα τη φροντίδα και τη μέριμνα αδέσποτων ζώων. Πρόκειται για μία εθελοντική ομάδα που δραστηριοποιείται στο χώρο της ζωοφιλίας, προωθώντας αισθήματα φιλοζωίας και πολιτισμού, περιθάλπτοντας, εμβολιάζοντας, στειρώνοντας, και φροντίζοντας περισσότερα από 200 αδέσποτα ζώα ημερησίως. Επιπλέον, διοργανώνει διάφορες εθελοντικές δράσεις, διανέμει φυλλάδια ενημέρωσης και έχει ενεργή συμμετοχή στα ζωοφιλικά κοινά (5μελής επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου, ημερίδες, εκπαιδευτικά προγράμματα κ.α.)

Καθώς πρόκειται για ένα σωματείο εθελοντικού χαρακτήρα χωρίς κρατική ή άλλη χρηματοδότηση, η υποστήριξη των παραπάνω δραστηριοτήτων βασίζεται κυρίως στις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται ετησίως, στη συμμετοχή αλλά και στις προσφορές (τροφές, αμπούλες, φάρμακα κ.α.) φιλόζωων πολιτών, στην ενίσχυση μέσω ετήσιας συνδρομής των μελών της αλλά και στις προσωπικές αντοχές των εθελοντών της.

Σε εποχές που το θέμα των αδέσποτων ζώων τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις με τη κοινή γνώμη να δείχνει να διχάζεται, η Φ.Ο.Σείριος υποστηρίζει σθεναρά ότι η σωστή ενημέρωση, η υπεύθυνη υιοθεσία, η υποχρεωτική στείρωση και η επιβολή των νόμων περί ευζωίας είναι τα κύρια βήματα προς την βελτίωση της κατάστασης    ενώ καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης, εκμετάλλευσης, εμπορίας και μαζικής εξαγωγής ζώων συντροφιάς.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τη νομοθεσία, τις υπεύθυνες υιοθεσίες, αν θέλει να υιοθετήσει ένα αδέσποτο ζωάκι ή απλά να μάθει  τους τρόπους υποστήριξης της ομάδας, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω email στο fo.seirios@yahoo.gr ή μέσω facebook στη σελίδα «Φιλοζωική Ομάδα Σείριος Ηρακλείου»

Αφίσα για συναυλία στο Ηράκλειο για τα αδέσποτα - Ομάδα Σείριος

Η αφίσα για την αυριανή συναυλία |

πηγή