«Κάζο» στο Φάληρο - Ειδήσεις Pancreta

Αντί για εύκολο απόγευμα οι «ερυθρόλευκοι» έπαθαν μεγάλο «κάζο» εντός έδρας και έμειναν στο 0-0 με την Κέρκυρα. Κακό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και φωνές αποδοκιμασίας από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.  Πρώτη εντός έδρας απώλεια για την ομάδα του Μπέντο και ελπίδες στους διεκδικητές του τίτλου.

Η Κέρκυρα έβγαλε ψυχή μέσα στο γήπεδο και κατάφερε να περιορίσει τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε ένα φαινομενικά εύκολο ματς.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με την ομάδα του Πάουλο Μπέντο να κλείνει μεν την Κέρκυρα στα καρέ της, αλλά χωρίς να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί, ο Μπέντο έδωσε πιο επιθετικό τόνο στην ομάδα του, αλλά η υπεροχή τους ήταν φλύαρη. Ουσιαστικά η πιο μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού ήρθε στο 95' με το σουτ του Φορτούνη.

Έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους τόσο στο ημίχρονο όσο και με τη λήξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός: Λεάλι, Βιάνα, Μποτία, Ομάρ, Ρέτσος (Μάρτινς), Μπουχαλάκης (Πάρντο), Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι (Ιντέγε), Καρντόσο 

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Σιόντης, Ζαραδούκας, Ιωάννου, Σπίνουλας, Επστάιν (Κόντος), Γεωργίου (Γκόμες), Νίκιτς, Ντουάλα (Ντιμιτρόφσκι), Τουράμ 

πηγή


Πηγή: pancreta