Champions League: ήττα στο Ισραήλ και αποκλεισμός του Ολυμπιακού - Ειδήσεις Pancreta

Αποτυχία του Ολυμπιακού στο Champions League γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την πρωταθλήτρια Ισραήλ Χαποέλ Μπερ Σεβά και πλέον θα αναζητήσει την εξιλέωση στα play off του Europa League και θα είναι στην κλήρωση της Παρασκευής. Αναμένονται πάντως εξελίξεις στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Ο Βίκτορ επέλεξε να ενισχύσει το κέντρο του Ολυμπιακού και να παίξει χωρίς εξτρέμ, ποντάροντας στην ικανότητα των Τσόρι και Φορτούνη. Πέτυχε στο πρώτο 45λεπτο να μην δεχθεί φάση ουσιαστική (δύο σουτ στην αρχή και το τέλος του ημιχρόνου, που δεν ανησύχησαν τον Καπίνο).

2569549
(Πηγή: EUROKINISSI)

Αντίστοιχα όμως δεν έκανε και ο ίδιος φάσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή απειλώντας μόνο με κάποια μακρινά σουτ. Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη και ο Καπίνο στο 56 κράτησε το μηδέν σε εξαιρετικό μπάσιμο από τα δεξιά του Ενεκουέμε και σουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του άλλου γκολκίπερ να προλάβει σε τετ α τετ τον Ιντέγιε. Ο Βίκτορ αποφάσισε να αλλάξει σχηματισμό και μετά την αναγκαστική αλλαγή του Φιγκέιρας, έβαλε τον Μαζουακού αριστερό εξτρέμ και πέρασε τον Φορτούνη πίσω από τον Ιντέγιε (με τον Μπουχαλάκη να καλύπτει δεξιά, αφού εκτός αποστολής έμεινε ο Πάρντο).

2569547
(Πηγή: EUROKINISSI)

Ούτε αυτό λειτούργησε για τον Ολυμπιακό και στο 79 ο Ντζέντεκ τον τιμώρησε με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, που δεν μπόρεσε αυτή την φορά να σταμάτησει ο Καπίνο. 

Ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε να κάνει κάτι άλλο από το να βγάλει έναν αμυντικό για να βάλει τον Πουλίδο για ένα "χρυσό" εκτός έδρας γκολ.

2569551
(Πηγή: EUROKINISSI)

Το γκολ όμως δεν ήρθε και ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί μια μεγάλη κρίση με τον αποκλεισμό από το Champions League (με δεδομένες και τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το 1ο ματς) και να επιχειρήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στην 2η ευκαιρία συμμετέχοντας στα play-off του Europa League.

Η 11άδα του Ολυμπιακού (4-3-2-1): Καπίνο / Φιγκέιρας (51 Μανιάτης), Μποτία (82 Πουλίδο), Ντα Κόστα, Ντελα Μπέγια / Καμπιάσο, Μιλιβόγιεβιτς, Μπουχαλάκης / Ντομίμγκεζ (58 Μαζουακού), Φορτούνης / Ιντέγιε.


Πηγή: cnn.gr