Ήλιος απ' τους κληρονόμους των Πούσκας, Εουσέμπιο! - Ειδήσεις Pancreta

Συμπληρώνεται το 70', ανάμεσα σε Ούγγρους και Πορτογάλους και δεν θα περιμένω το τέλος του παιχνιδιού για να υμνήσω τα βιολιά απ τον Δούναβη των Ούγγρων και την παρατεταμένη λήγουσα στο φάντο των Πορτογάλων... 

Αρκεί η άκρη του ματιού για να κατανοείς όσα θα γίνουν ως το τέλος! Η αναμονή για το τελευταίο σφύριγμα της λήξης είναι τυπικότητα που δεν συνάδει με τον ποδοσφαιρικό ερωτισμό που νιώθουμε!

Πο-δόσ-φαι-ρο είδαμε!

Τέχνη, φαντασία, αυτοσχεδιασμό, δηλαδή αντίσταση! Αυτό είναι το παιχνίδι ανάμεσα στους κληρονόμους του Πούσκας και του Εουσέμπιο επειδή ως τέτοιοι έπαιξαν!

Θέαμα-αντίσταση που θύμισε πως ο ήλιος (υπέρτατο θέαμα είναι κι εκείνος!), ακόμη κι αν κρύβεται, υπάρχει και θα βγεί οταν θέλει, όπως εκείνος ξέρει!

Το τακουνάκι του Ρονάλντο, ο έλεγχος της μπάλας απ τους μεν και τους δε, αυτό ακριβώς ήταν για το παγκοσμιοποιημένο ποδόσφαιρο των καιρών μας! Ήλιος! Υπενθύμιση αξίας!

efsyn: Συντάκτης: Σπύρος Τσάμης

Ουγγαρία - Πορτογαλία 3-3

Οι Πορτογάλοι τα βρήκαν... σκούρα απέναντι στην Ουγγαρία, αλλά με πρωταγωνιστή τον τεράστιο Κριστιάνο Ρονάλντο που σημείωσε δύο γκολ κατάφεραν να αποσπάσουν ισοπαλία με 3-3 και να περάσουν στην επόμενη φάση ως τρίτοι


Πηγή: efsyn.gr