Πανηγυρική πρόκριση για την Ουαλία - Ειδήσεις Pancreta

ΡΩΣΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ 0-3 

Πριν από το παιχνίδι στην Τουλούζ πολλοί εξέφραζαν την ερώτηση εάν η Ρωσία θα μπορούσε να... σώσει την παρτίδα στο τελευταίο ματς του β'  ομίλου κι αν η Ουαλία θα άντεχε τον τίτλο του φαβορί, καθώς είναι πρωτάρα σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ ήρθε να δώσει πειστικότατη απάντηση, αφού «καθάρισε» τη νίκη και την πρόκριση-με πρωτιά-στα πρώτα 20 λεπτά.

Στο 11' ο Ράμσεϊ και στο 20' ο Τέιλορ «χτύπησαν» την αργή ρωσική άμυνα και έδωσαν ένα άνετο προβάδισμα το οποίο η ομάδα του Κρις Κόολμαν διαχειρίστηκε χωρίς πρόβλημα μέχρι το τέλος του αγώνα και μάλιστα κατάφερε να το διευρύνει στο 67' με τον Μπέιλ που έβαλε πλώρη και για πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ, έχοντας σημειώσει ήδη τρία.

Πέτυχε μάλιστα να μπει στο γκρουπ των παικτών που έχουν σκοράρει σε όλα τα ματς της φάσης των ομίλων ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ρώσοι διεθνείς αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, εκφράζοντας τη θλίψη όλου του ρωσικού λαού για την απίστευτη τραγωδία με τον πνιγμό παιδιών που επέστρεφαν από εκδρομή σε λίμνη στην Δημοκρατία της Καρέλιας.


Πηγή: efsyn.gr